Neobjevuje se mi reklama

Nahrál jsem tam stránky a neukazuje se mi reklama. www.jawiatik.wz.cz i když v indexu je vložena. Když jsem dal edit, tak je tam vložena.
Už jsem kvůli tomu dostal žlutou kartu a necítím se, že by to byla moje chyba.
Dělal jsem to ve frontpage pomocí rámců. Nastavil jsem i, aby se reklama objevovala v horním rámci a stejně prd.
PLS podívejte se na to. Thnx
Kdyz pouzivas ramce, tak hod reklamu do souboru uvod.htm (ne do index.htm). Pri tvem soucasnem nastaveni se reklama zobrazi jen na prohlizecich, ktere nepodoporuji ramce.
2 Vladim
Thanx, už to jede. :)
buď rád, že jí tam nemáš :-P
No, mně by to ani tak moc taky nevadilo, jen kdybych ji pak neměl zablokovanou a nedostal žlutou kartu.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata