Mám všude reklamy

po uploadovaní stránek se mi na všech stránkách zobrazila reklama, to by mi ani nevadilo, jenže používám plovoucí rámy, tudíš se mi to celé posralo.
to jsou všechni na tu reklamu tak nadržení, že musí být všude?
ne. Jen trochu změň konfiguraci v nastavení. Když projdeš fórum podpora, určitě tam něco najdeš. Už se kolem toho nahovořilo spousta.
<HTML>nastav si reklamu v adminu kde ji potrebujes a vsechny soubory kde tu reklamu nechces nahrej na server znovu...</HTML>
<HTML>jj, jak rika master nebo si nastav ze mas framy a je to :)))). Don´t be lame, it´s to easy :)

Lukasik</HTML>

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata