nejde kopírovat na ftp

najde mi překopírovat index na www.petrzverina.wz.cz . nechápu proč. normálně se na ftp dostanu. u všech jinejch stránek to jde. nedělá to někdo náhodou schválně ?
mi to jde.
nedela.
kdybys napsal rozumnou otazku a pripojil chybove hlaseni pripadne log spojeni, dostal bys rozumnou odpoved.
přenos selhal: pokračovat v činosti - hlašení. ale ty mi stejně asi nepomůžeš. to je znát hned z prvního příspěvku.
No to jsi pěkný drsňák! Tonik ti odpověděl naprosto správně.
Moje odpověď: nepokračovat. Znovu připojit? ANO.
no to seš stejnej blb. kolokrát sem to za tejden asi uďelal co? dik. znám tyhle fóra z jinejch stránek a vim že sem choďej hlavně namachrovaný nicky který chtěj bejt někde vidět. doufám že někdo poradí. dik všem ostatnim R:
Pokud vidíš rudě a máš pěnu u huby, tak zajdi k doktorovi.

Blb jsi ty - nejsi schopen nakopírovat na server soubory. A určitě ti to někdo dělá schválně... :-))))))
re lama: tak dik frajeři. je divný že na dalších 20ti webech je vše ok. ale vy sem nechodíte radit ale prudit takže tohle neni podpora fórum ale fórum pro zamindrákovaný chytrolíny jako seš ty lamo. myslíš že tejden hláška PŘENOS SLEHAL - a následný 50X ANO a nic je v pohodě. pro mne neni a je to jenom u tadytoho webu. ale to je tobě jedno že jo. ty chceš bejt jenom chytrej. je mi tě líto.
AZ: blbecka tady ze sebe delas tak akorat ty. asi jsi se sem neprisel zeptat ale prudit, ze? porad cekam na ten log spojeni. a abys nerek, ze na tebe seru nebo ja nevim co, tak si zkontroluj, jestli nahodou nemas zaplnenych vsech 50 MB. (a v pripade, ze nemas, tak tady nezapomen trotlit, ze nemas. protoze MY TO TY BLBECKU NEVIME, KDYZ JSI NAM TO NEREKL)
AZ:
>>> ty chceš bejt jenom chytrej. je mi tě líto.

Přiznám se - chci být jenom chytrý... A taky tě lituji, že se ti to nedaří... :-)))
no to fakt nemá cenu. nějakej cucák co má web jak z roku 93 a nějaká lama tady prudí a rada nikde. škoda. vyřešim sám pózisti. takže mazejte prudit jiný co nevjedi co dělat. asi vam to v životě nikdo nežere co?
škoda že ti to nejde co :-)
ps: to že na web za 14 dní přišlo 40 000lidí a spolu s nemožností kopírovat se objevila reklama nahoře i když je daná dolu a pořád tam byla je taky normální?
když si retardovaný a sklerotický blázen, kterej si nepamatuje kdy co kde změnil, náš problém to neni. A piš si svoje arogantní kecy jinam, pane VyDementní
no ty ale vůbec netušíš o čem píšeš co ?
hlavně už prosim neraďte. přesouvám stránky na normal web. třeba se tady poserte a až vam tam bude chodit víc lidí než 50 za den tak možná začnou stejný problémy i u vás. takže kopírování na wz ftp zdar buřti :---)
No - tak sis tady udělal reklamu - jdi si zpátky VyHulit.
A pokud budeš potřebovat poradit (což ty samozřejmě nepotřebuješ) - obrať se třeba na sexuologa :-) Pá - puso!
Kua poradte!nejde mi se ani pripojit pres ftp!