Nejdou mejly ? ! ?

Od vcerejsich cca 17 hodin mi nedochazeji mejly z adres na wz. Jsem jediny? Ted zkouseno poslanim mejlu ze seznamu a z gmailu.

seznam -> wz nejde
gmail -> wz nejde
gmail -> seznam jde

Jsou tam velice dulezite zpravy, na ktere marne cekam. Prosim pomoc!

Diky
<HTML>Až nastane doba, kdy si lidi začnou zálohovat, a přestanou slepě věřit, že to co je free, musí být nutně 100% funkční a neustále dostupné, tehdy dosáhne lidstvo významného pokroku.</HTML>
Neni to zdarma. Je to za zobrazovani reklamniho banneru na moji strance. Neplette si pojmy. A i kdyz je sluzba zdarma, mela by fungovat.
tywe.. platis za to? PLATIS ZA TO? myslim, ze ne.. takze je to sluzba neplacena == pro tebe je zadarmo.
az si to budes platit, stezuj si, ale ne tady.
Ano, platim. Zobrazuji reklamu, ani poskytuji sluzby.
pripomenuti pro lidi,kteri si asi neprecetli poradne podminky.
(...)
2. Poskytovatel služby si vyhrazuje právo vložit na uživatelské stránky reklamní proužek a to buď na úvodní stránku nahoru nebo na všechny stránky dolů - dle výběru uživatele.
(...)
6. Poskytovatel se zavazuje, že:
(...)
učiní všechny dostupné kroky, aby byla služba poskytována bez přerušení a o plánovaných výpadcích (např. z důvodu údržby systému) bude informovat předem

7. Za případnou finanční či jinou újmu způsobenou ať už funkčností či nefunkčností služby nenese poskytovatel žádnou zodpovědnost.

[ http://www.webzdarma.cz/podminky.html ]

Jeste neco?
Donny, presne tak. Z obou stran je to proste neco za neco, kazdy ma sve povinnosti i prava. Nemam rad takove ty vykriky "je to zadarmo, tak co bys chtel".

Mimochodem i kdyz jsem psal na podporu, tak mi dosla jen odpoved "maily chodi, nejspis mate prekrocenou kvotu". Pak jsem si uvedomil, ze jsem nepopsal asi dost dobre situaci, takze jsem psal jeste jeden mejl a na ten uz nedosla odpoved. Docela by mne zajimalo o jakych kvotach je rec. Mam mejlovou schranku jen formou presmerovani, takze kvota na zabrane misto to byt nemuze. Mejly pres tuto schranku jen prijimam, takze nadmerne odesilani to take byt nemuze. Navic neprislo zadne varovani, ze mi nebudou dorucovat mejly a ted postradam i vysvetleni. Mejly nechodi od nedelniho vecera do ted. Zacinam byt rozcileny, jdu si stezovat. Velmi by mne zajimalo na zaklade ceho mi mejly omezili. :-(
Nevím kolika lidí se to přesně týká, ale já pozoruji to samé.

Kdy problém začal, přesně nevím (poslední email mám z 29.04.2006), ale během pondělka jsem si toho již všimnul taky a včera jsem si to sám i otestoval.
Poslal jsem si několik emailů z různých adres na info@genetika.wz.cz ale ani po 24 hodinách žádný z nich nedorazil.
Zkusil jsem i poslat emaily na svůj další účet (taktéž na .wz doméně), ale bohužel ani zde emaily nedorazily.

Jelikož tato emailová schránka je aktivní již velmi dlouho a ani nějaká přenastavování jsem neprováděl, nenapadá mě žádná příčina tohoto problému.

Schránka rozhodně není zaplněna na 5 MB.
Opravdu - kontroloval jsem všechny složky i koš :-)
Navíc lze předpokládat, že v případě překročené kvóty by se emaily s tímto odůvodněním vracely odesilateli. Nic takového se však neděje. Email v pořádku odejde (pokud jej posílám na více adres najednou - dojde na všechny kromě této webzdarmácké) akorát tady se jej ve schránce nedočkám.

Pokud ještě někdo jiný máte podobný problém, nebo tušíte, čím by to mohlo být, tak prosím poraďte.
To jsem rad, ze nejsem jediny. Jednak je jasne, ze si nevymyslim a jednak to snad zacne wz resit.

Jo a ted jsem to zkousel jeden mejl na 5 adres s koncovkou wz.cz a nedosel ani jediny. Vsechny adresy maji nastavene pouze presmerovani. Odesilano ze seznamu. Jako kontrola posilano i na gmail a tam to dorazilo ihned.
Ano a pozor, prave mi dorazilo 7 mejlu z te varky nedorucenych! Zda se, ze to wz rozjelo! Tuk tuk na drevo, at to nezakriknu.
Ano - potvrzuji.

Mě také ta nedoručená várka přišla, včetně těch testovacích mailů.
Zkusil jsem to znovu otestovat a už to chodí okamžitě.

Díky moc.