Nevkládající se reklama

Potřeboval bych poradit, proč se mi na stránkách nezobrazuje reklama webuzdarma. Vžy tam bez probleů byla, ale už nějaký čas tam vůbec není, musel jsem tam zatím dát "provizorní" (zkopíroval jsem HTML kód reklamy z jiného webu). Nevíte někdo co s tím je?
Už jsem zkoušel i ji nějak dovoleně přenastavit, ale nejde to.
Díval jsem se na vši radu u stejného dotazu nahrát stránku přes webové rozhraní, ale ani to nefunguje.
Prosím omozte mi.
musis si ji spravne nastavit v administraci.

https://www.webzdarma.cz/admin/setup.html?typ=reklama

Pokud ji chces mit jen na uvodni strance nahore, zvolis moznost "(o) nahoře (na úvodní stránce nebo v rámci)" a do pole pod tim "Relativní cesta k hlavnímu rámci/souboru:" zadas v tvem pripade "index.html" bez uvozovek. Zvolis si barvu reklamniho prouzku a podle

http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html

vlozis do stranky <index.html> na misto, kde chces mit reklamu (musi byt nahore, je-li jen na jedne strance, viditelna vzdy po nacteni stranky) reklamni kod

<!--WZ-REKLAMA-1.0-->

a pak tuto stranku (index.html) uploadujes na web. Robot by mel tesne za ten reklamni kod automaticky reklamu umistit. Kdyz ne hned, tak casem urcite. Kdyby nahodou to trvalo nejak dyl, radsi si zkontroluj, ze mas na pocitaci zalohu tveho webu ;)
jo a mimochodem - to sice vubec nesouvisi s reklamou, ale -, obrazky BMP na web pokud mozno nepatri ( http://www.amatermhry.wz.cz/frogman.bmp )
Proč ne?
Co to znamená časem, jak dlouho asi? Už jsem ti zkusil, ale pořád to nefunguje.
robot buď funguje a pak hned, nebo nefunguje a pak to bude tehdy až začne fungovat - ovšem za předpokladu, že index.html bude považovat za aktualizovaný.Jak jsem psal včera v prvním tvém příspěvku na toto téma tak včera vkládání reklamy na wz.cz fungovalo
Nemůžou mi do té doby ty stránky smazat? Ale nefunguje mi ani to vkládání reklamy dolů na kždou stránku. Začínám být vážně naštvaný.
Mne to taky nefunguje a nerada bych, aby mi to smazli! Psals jim mail?
nema cenu s tim otravovat adminy. Pokud jste splnili vsechny podminky zobrazeni reklamy - tj. spravne nastaveni a spravne umisteni reklamniho kodu, stranky vam urcite nesmazou, protoze to, ze tam reklama neni, neni vase chyba.
Jo, psal jsem jim, už několikrát, doufám, že má donny pravdu.
Shanzie: reklama je do stránky vložena, je jen v souboru http://tancovani.unas.cz/index.html a tam, protože používáš rámy, nemá co dělat.Je potřeba ji vložit do uvod.html - viz:
http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html

donny: není to trochu idealistický pohled na věc? Pokud se po určenou dobu nezapočte reklama dojde k zablokování účtu a nikdo nezkoumá čí je to vina. To jsou jen tak napasná pravidla, která předpokládají, že co má fungovat automaticky také automaticky funguje
No jo, ale co mám dělat, když to pořád nefunguje a na to aby mi už po několikáté smazali stránky (i když jsem nijak neporušil pravidla WZ)
nejsem psychicky připravený!
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=28734&t=28734
+
http://ds.mysteria.cz/fwz/wz-jak-ziskat-kod-reklamy.html
Už je to dobrý, začalo to fungovat!
> Autor: Ram(pa) (amatermhry.wz.cz)
> Datum: 25. 06. 2006 18:49
>
> Proč ne?

Protoze existuji treba komprimovane formaty JPEG(ztratova komprese) nebo PNG (bezztratova komprese), jejichz velikost (resp. velikost souboru) je pri zachovani obdobne kvality radove mensi. A navic se nenacitaji odspodu ;)
Vložil jsem přes ftp page, ale nezobrazuje se. Stránka je rozělenáí rámy. Je v index.htm nějaká chyba ?
Vložil jsem stránku přes ftp na server ale nezobrazuje se. Stránka je rozdělená rámy. Je v index.htm nějaká chyba ?
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 3.2//EN">


<HEAD>
<TITLE>MARSMART SELL PAGE</TITLE>
</HEAD>

<FRAMESET ROWS="120, *">
<FRAME SRC="logo.htm">
<FRAMESET COLS="15%,70%,15%">
<FRAME SRC="left.htm">
<FRAME SRC="page.htm">
<FRAME SRC="right.htm">
</FRAMESET>

jaroslav (jarimar.wz.cz): Ano je tam chyba. Rámy a obyčejný obsah (reklama) nelze kombinovat. Buď tam máte rámy nebo obsah.
Ve Vašem případě si v administraci nastavte v nastavení reklamy = umístění: nahoře, Relativní cesta k hlavnímu rámci/souboru: page.htm a uložte. Znovu tam pak nahrajte index.htm (bez té reklamy).