Chyby

Pořád něco nefunguje, jsem rád, že jsem se teď aspoň na podruhý dostal na účet, včera to nešlo vůbec...
Začlo to, když mi přestalo fungovat ftp, říkal jsem si, dobře, chyba v kompu, a pracoval jsem holt přes administrátora, ale teď nemůžu vůbec nic, vymazat nebo přejmenovat, prostě neexistuje... Nejradši bych pracoval přes ftp, ale aspoň toho administrátora, tak mi prosim řekněte, kde je chyba a co s tim...
Nevim, proč by ti to nemělo jít přes FTP.
Možná to máš blbě nastavený.

Hostitel: natrh-je.vyrobce.cz
Uživ. jméno: natrh-je.vyrobce.cz
Heslo: tvoje heslo
Uz se me 2x stalo, ze jsem na FTPcku nemohl smazat soubory.
Vzdycky to napsalo nejakou sra*ku.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata