Chyba 404

Dobrý den,

vytvořila jsem si jednotlive stranky ve frontpage, tyto stránky jsem pomocí total commandru nahrála na server a po přihlášení je vidím ve správci souborů, je mezi nimi i index.htm. Ale vždy když najedu na mé stránky comeback2.wz.cz, tak se mi objeví 2 rámce, do kterých jsem úvodní stránku rozdělila, ale neobjeví se mi obsah jednotlivých stránek, ale chyby 404 - soubor nenalezen. A tak hledam odpověď ve fórech a v podpoře, ale nic nenacházím a když si tu tady tak brouzdám, tak jsem si všimla, že v url mám stále http://www.comeback2.wz.cz, at se nacházím v jakékoli části webzdarma.cz. Kdo víte poraďt prosím....
Problém je v názvech souborů nová_stránka_2.htm a nová_stránka_3.htm.
Nepoužívej diakritiku.

Kromě toho takový název souboru nemá logiku, při pojmenování se nechej inspirovat nadpisem nebo obsahem podstránky a místo podtržítek používej raději spojovníky.
Jéééé díky moc už mě to funguje. Fakt díky. Jsem už byla nešťastná.
Moc se omlovám, že zadahuju do diskuze, ale mám podobný problém jako slečna, ale bohužel soubory mám všechny pojmenované podle pravidel, žádná diakritika, mezery a vůbec na to nemohu přijít, proč mi stránky nefunguji :(
tvorenicko-adush.wz.cz
Soubory nejsou jedinými s čím si dávat pozor. Nejčastější chybou bývá spíše špatná cesta k danému souboru. A to v odkazech, v obrázcích nebo, v tvém případě, ve framu.

Můžeš se omlouvat jak chceš, ale většinou to nemá cenu. Na diskuzích platí pravidla. Pokud je porušuješ, škodíš si sám sobě. Jedním z pravidel je, psát svůj problém pouze na jednom místě. Nám zaděláváš problém v tom, že musíme reagovat vícekrát, a sám sobě zaděláváš problém v tom, že se v tom pak ztratíš.
Ahoj, prosim aj mne by niekto mohol pomoct. Stale mi vyhadzuje chaby 44. Neviem, co mam uz robit. Moj web: kmovie.wz.sk
Kika: Soubory máš zřejmě podle pravidel, ale cesty u odkazů a obrázků už ne. Třeba nejčastější chyba: v odkazu máš uvedeno "html-%20ikony", ale ve skutečnosti se adresář jmenuje "html-ikony". Tedy bez té mezery.


Abych to uvedl na pravou míru. Musíte dodržovat základní rovnici:

cesta a jméno souboru na disku = cesta a jméno souboru uvedené v odkazu/obrázku

To znamená, že tak jak se prezentuje soubor na disku, tak se musí prezentovat i v odkazu. A to jak velikosti písmen (včetně přípon), tak i diakritikou, mezerou, či jinými znaky.
Je-li soubor na disku prezentován jako "Stránka.htMl", pak odkaz musí být také "Stránka.htMl". Cokoli jiného "stranka.html", "Stranka.html", "Stránka.html" je špatně, protože takový soubor na disku neexistuje. Linux (operační systém na serveru) na rozdíl od Windows vyžaduje přesný tvar.