Vůbec nefungovaly stránky na doméně wz.cz

Prosím o radu.Poslední dobou se mi stává,že mi to mé stránky načte až na několikátý pokus.A i potom,když kliknu na nějaký odkaz v mých stránkách,tak mi to ukazuje že stránky nebyly nalezeny.Po několika pokusech se sice načtou,ale funguje to špatně.Dík Petr
podobný problém na webu trackmania-sfc.wz.cz

Ještě před tímto víkendem stránky fungovaly na 100% bez sebemenších problémů. Nyní mám stejný problém jako kolega "o patro výš" :) stránka se sice načte ale třeba až na 5tý pokus (refresh).
Nemáte náhodou Firefox 3.0... že ne? Zkuste klávesy Ctrl+F5.
Mám zřejmě stejný problém, ale CTRL+F5 zabere jen zřídka, třeba až na 3 pokus a přesto funguje jen část. (Pochybuju, že by chtěli návštěvníci mačkat do zblbnutí Ctrl+F5)
nahodou ano, mam firefox. ale toto neni zpusobeno prohlizecem. me stranky navstevuje denne pres 50 lidi a tyto problemy s pristupem maji VSICHNI (pochybuji o tom ze vsichni pouzivaji firefox...). jak jsem zminil tak web je nepristupny jiz nekolikaty den coz mi akorat pridelava praci. Bylo by tedy fajn kdybych si tu alespon precetl nejake to vyjadreni, kde je problem (rozhodne neni u mne) a kdy bude vyresen abych aspon vedel co mam lidem odpovidat na jejich stiznosti.

Ctrl + F5 opravdu neni reseni... 10x refreshnout stranku abych se nekam dostal to mi prijde dost hloupe...

napsal bych si e-mail na podporu ale jak sem se v minulosti jiz mohl presvedcit tak je to totalni ztrata casu, tady mi snad odpovi alespon nejaky moderator.
ha, ze by se to uz vzpamatovalo?
tak ne :( byla to asi jen nejaka chvilkova slabost...
<HTML>Jde o problém na jednom wz serveru, admin na tom pracuje. Mějte, prosím, trpělivost.</HTML>
jojo... firefox za to opravdu nemuze :D

dik za info ;)
ok dik za odpověd.Musíme vydržet:) Na druhou stranu sem rád,že nejsem sám:)
No aj ja budem čakať. Máme rovnaký problém, škoda len, že to prišlo v najnevhodnejšiu dobu pred skúškami.
Taky mi spadl kámen ze srdce, že v tom nejsem sám - snad to bude brzy v pořádku. Přece jen už to zlobí druhý den.
Hoj, mám úplně stejný problém. Již druhý den se mi nenačítají stránky na dvou serverech. Myslel jsem, že je problém na mé straně, ale vše jsem projel a mám dojem, že to je způsobeno wz serverem. Už včera nastal tento problém. No nic. Jsem rád, že se na tom pracuje. Není to příjemné, ale nedá se nic dělat. Musíme vydržet.
Také se mi nenačítají stránky z http://www.obecnidummokrelazce.wz.cz/, ale vydržím jen napište jak to opravíte. Děkuji.
13.1 2009 9hod.mam stejny problem.Ubytek navstevnosti cca 75%.
Mám stejný problém, několikrát jsem zkoušel smazat a nahrát soubory na web a pokaždý se stejným účinkem. Musí se dát několikrát refresh. Taky mi to dost vadí, mám dost sníženou návštěvnost, snad se tento problém brzo vyřeší.
porad prd :((( cekam do zitra, pak muzete tuto domenu rovnou smazat. todle je opravdu za trest
Stejný problém. Doufám, že se na tom opravdu pracuje s alespoň nějakou prioritou...
Mám také ten stejný problém:((((((
Mám úplně stejný problém, na horní liště se mně neobjevuje reklama (mám 500MB) - jen prázdná lišta, nenačítají se stránky nebo odkazy. Až po několikátém reloadu se to vzpamatuje nebo taky ne. A je jedno, zda je to Opera nebo IE.
Myslel jsem si, že jsme něco dooslil.

Snad se na tom pracuje. Aby to nebylo jako to pouštění plynu z Ruska.
I já mám stejný problém...doufám, že se to brzy zlepší!
Mám stejný problém. Snad to bude co nejdříve odstraněno. Dva dny mi stránky stojí. A není to příjemný.
Pfroblém se projevil také na mojich stránkách. Potřeboval nych to rychle odstranit. Telefon mi zvoní a zvoní a neustále dokola povídám, že za to nemůžu :-))
Taky se bohužel musím připojit k tomuto problému. Mohl by prosím napsat, jak to vypadá s odstraněním chyby a kdy by to zase mohlo fungovat. Předem děkuji za odpověď.
Zdravím.Nejsem nějak zběhlí ve tvorbě www stránek.Ale už jsem několikrát kopíroval soubory na servr,a stále to nejde.Tak nevím jestli je to stejná chyba jako zde u všech.Nebo může mi někdo poradit?.Předem dík. za odpověď.