Nejde odeslat formulář

Mám na webzdarma.cz několik účtů a pouze na jednom z nich mám následující problém. Konkrétně nejde odeslat formulář; stránka je napsána v HTML a pomocný soubor v PHP. Resp. formulář jde odeslat, dokonce se po odeslání objeví děkovná hláška za vyplnění a odeslání formuláře, ale e-mail s vyplněnými údaji ve formuláři prostě NEDORAZÍ. Zkoušel jsem onen formulář odeslat i z mých jiných webových stránek na WZ a tam vše proběhlo bez problémů, e-mail s údaji bez problémů dorazil - tzn. že kód v HTML i PHP souboru je napsán v pořádku a je funkční.
Nevíte co může být příčinou, že zrovna z té jedné domény na WZ formulář nefachčí a na dalších dvou ano?
Myslíte, že je povoleno, kdybych z jedné WZ domény po kliknutí na odkaz zobrazil požadovanou stránku s formulářem na jiné WZ doméně, na které odeslání formuláře funguje? Neodporuje to nějaké podmínce?
Další doplnění: formulář nejde odeslat z domény http://kolibacecher.webzdarma.cz/order.htm ... z mojí i z jiné mé vytvořené webstránky to ide, tak fakt nevimnevim, jsem sice webovej skoroanalfabet, ale tohle není a nebude kódem, ale asi nastavením domény ... am I right or not?
Zdravím,
již cca 2 měsíce nefunguje odesílání emailů z PHP formulářů hostovaných na webzdarma, přestože roky předtím fungovalo. Konkrétně pro www.taborovehry.wz.cz
Formulář po odeslání zobrazí hlášku jako že byl email vpořádku odeslán, nicméně žádný mail nepřijde…

Na fóru NENÍ žádné řešení, pouze komentáře ostatních co mají stejný problém…

Víte někdo jak s tímto něco udělat?

Díky
2Dalibor: Pokud to dělá problém jen na jedné stránce, pak je možná chyba na straně WZ. V tom případě doporučuji poslat email na podporu. Ale pro jistotu bych zkontroloval, zda ten email má hlavu a patu (má potřebné údaje). K té chybě na WZ by se dalo říct i to, že email může také viset ve frontě. V tom případě můžeš očekávat bombardování neodeslaných emailu ;)

Využít cizí výpomoc (formulář nebo zpracování na jiném webu) není proti pravidlům. Tedy pokud protistrana s tím souhlasí. V tomto případě pokud ty s tím souhlasíš ;)


2info@taborovehry.wz.cz: NESPAMUJ!
Zdravím,

mám tentýž problém a již delší dobu čekám na jeho odstranění.

Chyba ve formulářích, resp. příkazech pro odeslání určitě není, protože před výpadkem vše bez problémů fungovalo a do scriptu nebylo sáhnuto.

Rovněž se nemůže jednat o časovou prodlevu díky velkému množství e-mailů (je nesmyslné, aby tato prodleva trvala týdny/ měsíce).

Na Podporu jsem psal, uvidíme, jaká bude vůle se tímto problémem zabývat.

Rozhodně to ale považuji za obrovský nedostatek, který výrazně snižuje kvalitu hostingu. A považuji ze neférové, že nás na tuto chybu poskytovatel žádný způsobem neupozornil - pokud to neodporuje přímo smluvním podmínkám (nejsem si jistý), tak je to rozhodně v rozporu s etickým kodexem slušného chování.

Doufám tedy, že se problémem bude někdo zabývat a vyřeší ho co nejdříve.
Rozhodně s tebou souhlasím (nejsem si jistý), ale když něco nefunguje, tak to je opravdu neslušnost! Poskytovatel, pokud se o chybě dozví, tak ji opravuje. Neoznamuje chybu uživatelům, zvláště ne dopředu...
Platí zde: kdo počká, ten se dočká.
Ano, toto si dokážu představit, pokud se jedná o krátkodobý výpadek. Ne, pokud se jedná o chybu, jejíž trvání je v řádu měsíců. Tam bych potom očekával, že se mi poskytovatel dá přiměřené množství informací (při nejmenším proč to nejde a kdy to půjde).

Na místě by v tomto případě byla asi i omluva a zmínka o koncepčních opatřeních, aby se podobná situace již neopakovala.

Prostě keep user informed.

Jako zákazník tohoto hostingu, který ho de facto prostřednictvím reklamy na svém webu živí, bych si představoval daleko lepší komunikaci a výrazně rychlejší řešení problémů.

No, asi jsem ze staré školy.
Teď jsem to zkoušel a email z WZ mi došel. Sice to nemám jako formulář, jen spustím skript, ale na tom tak moc nezáleží.

Jinak jste si tady hezky pobrečeli. Když tady jste douhodobě nespokojeni, proč tady zůstáváte? Free webhostingů je přece spousta. Kdyby mně osobně tady něco nevyhovovalo, tak jdu jinam.
Hmm, mne tiez to nejde a mam tiez wz. Uz na wz programujem asi 5 rokov, no tento problem mam vcelku nedlho, niekolko mesiacov. Vsimol som si to,ked mi neprisiel email z webu o navsteve noveho cloveka, aj ked mi od vtedy prislo na stranku aspon 200 novych ludi. No co uz. Dufam ze sa to skoro opravi.
Radizz::: Jsem taky ze staré školy, ale rychle (20 let) se učím "novým" móresům... Začal jsem tím, že "hodím na to bobek". :-)) A je to "super!".
Velice správně, jednoho krásného dne pohárek přeteče, já si udělám čas web přesunout a půjdu jinam. ;-)

Se mnou WZ potenciálně určitě neskončí, ale aby takových nebylo víc - možná je to námět k úvaze o komunikaci se zákazníkem.

Snad si člověk ale ještě může pobrečet a dát tak najevo, že je s něčím nespokojený. To se dneska už smí, ne? Nebo už se zase nesmí říkat, že na císaře pána sraly mouchy? :-)

Tajně doufám, že to fórum třeba i někdo čte a administruje; no a jsem asi hodně naivní, ale že se dotyčný třeba i trošku chytne za nos.

Pozn.: Nesouhlasím s "dlouhodobou nespokojeností", je to dlouhodobá nespokojenost s tímto problémem.

Lama: Boban bude asi nejúčinnější.