Jak stahovat ?

Na email djsat@djsat.xf.cz mi uz hodne lidi poslalo email s prilozenym souborem, ale ten mi nikdy nelze stahnout. Do PC se mi vždy podaří stáhnout jen soubor s názvem dl.php co s tím mám dělat, když si chci stáhnout treba poslanou prezentaci. Pouzivam prohlizec Mozzilla Firefox. Díky za odpoved.
a typ souboru souhlasí? Má to jen jiný název nebo to stahuje úplně něco jiného?
Stahuje to úplně něco jiného, velikost souboru je 80,8 kB a jmenuje se to vždy je " dl.php " Pro mě to momentálně znamená, že nemůžu prohlížet e-maily, které mají přilohu.
Jméno nemá nic společného s typem souboru. Zipku taky můžeš pojmenovat *.jpg a obrázek to nebude. Prostě stránka asi posílá špatný hlavičky... Jestli víš o jaký soubor se jedná, přejmenuj ho (jestli je to dokument.doc tak na dokument.doc atd), jestli ne, zjisti si typ v nějakým binárním editoru. Pak by to mělo jít normálně otevřít...

Dost blbé je to, že samy Windows se orientují pouze podle přípony souboru, pak vznikají takovéto problémy... :(
Nejsem si jistý, jak veliká je na wz povolená velikost přiloženého souboru v e-mailu. Jaké typy přípon nejde stahovat? Nebo žádné přílohy? Zkoušel jsi to v jiném prohlížeči (Opera, Internet Explorer)? Případně projdi nastavení Firefoxu.
Díky Vojto, je to fakt mazec. Zkusil jsem přejmenoovat typ souboru a fakt to fungovalo... Stejně to nechápu :-)