Ztráta hesla

Dobrý den,

někdo mi změnil heslo na stránky mnou spravované.
Mohl bych vědět na jakou emailovou adresu se odesílá požadavek na nové heslo u účtu zsp.wz.cz?

Děkuji.

P.S.: a mám menší problém, do zítra ( úterý ) jsem chtěl nahrát na web zbytek stránek, abych ho mohl předat. Potřeboval bych heslo k účtu. Mohly by jste přepsat emailovou adresu na mou? Děkuji
Copak Vy nevíte na jaký email jste se registroval? Pokud jste tu déle, budiž. A proč si jednoduše nepošlete heslo (http://www.webzdarma.cz/posliheslo.html) a nezkontrolujete emailové účty, které vlastníte?

Tady s tímto Vám tu nikdo ani ve vedení nepomůže. Můžete nám říkat, že stránky jsou skutečně Vaše, ale můžete být i podvodník, který se snaží získat neoprávněný přístup. A s tím nechce mít nikdo nic společného.

Je tu prostě jednoduché pravidlo, neznáte heslo ani email, tak máte smůlu.

Jen tak. Email vlastníka lze zjístit, ale tyto informace nelze sdělovat (ochrana osobních údajů) ani když jsou Vaše.
No tak se na ty stránky podívejte. Dole je justyand. A mé stránky jsou justyand.wz.cz. Odkaz jsem bohužel nezprovoznil, jelikož to bylo v plánu později.

Já jsem nastavil nové heslo i email ( email byl na firmu, k němuž nemám přístup )
Ráno jsem tam nahrál ještě administraci. o p§l hodiny později, jsem se tam už nedostal. Je možné, že bývalí správce změnil heslo pomocí zaslaného obnovení hesla ( odesláno před změnou emailu a hesla )
Nevím jestli i potom lze změnit heslo
Mám heslo k databázi mysql. Stačí to jako autorizace?
Může to pomoci. Ale tady to nesdělujte. Napište na podporu (podpora@webzdarma.cz - http://www.webzdarma.cz/kontakt.html) a modlete se, že zareaguji. Rychlost odpovědi tu nebývá totiž rychlá.
No prozatím dodělám stránky u sebe. Zítra zjistím ve firmě, jestli o tom heslu něco nevědí. Pokud to půjde obnovit, tím lépe. Pokud ne, tak bude následovat konverzace s podporou.

Nejsem blázen abych psal kamkoliv hesla
Už vím jak se to stalo.

Prvně jsem zaslal o heslo, poté jsem ho dostal od majitele. Změnil jsem heslo a email. Ale i poté je aktivní odkaz odeslaný dávno potom co jsem změnil heslo a email