Nikdo tu neřeší problémy s přístupem [zamčeno]

Dobrý den,
slušností v každe civilizované společnosti je alespoň odepsat. Už několik dní žádám někoho z wz.cz aby se podíval na problémy s připojením. Chápu že server může být ve špičce přetížený a může docházet k chvilkovým výpadků ftp připojení, jenže ve vašem případě je špička 24h denně !
Ani zde na fóru ani na milu podpory mi nikdo není schopen ani odpovědět. To se bojíte říct že to prostě nezvládáte? A co takhle promazat neaktivní weby, vím o několika a nikdo se nemá k tomuaby je odstranil...pak to taky nemá být přetížený že?
Laskavě by alespoň někdo mohl začít odpovídat, a nevybírat si jen to co není složité!
Můžeme tě politovat, ale o to asi nestojíš. Osobně problém s FTP nemám, sem-tam se musím přihlásit opakovaně, ale dá se to zvládnout.

Pomohla ti tato odpověď? Myslím si, že ne. Obvykle si takové odpovědi odpustíme a raději nepíšeme nic.
Já spíš doufal že se k řešení přihlásí někdo z teamu podpory wz.cz
Nikdo jinej totiž nemá šanci přijít na to co se děje...oni musí vědět čím to je a pokud se to jen bojí říct tak to je uz fakt ubohý.
Já jsem tady za několik let nezaznamenal něco jako "tým podpory". Pokud sem někdo chodí, jsou to moderátoři fóra (někteří s oprávněním zasahovat do provozu stránek). Admina jsem zaregistroval možná 2x za několik let. Pokud ti někdo neodpoví na e-mail, tak tady se skutečné "podpory" nedočkáš. Jak jsem ti už psal jinde, řešením je placený hosting jinde (v podstatě za pár kaček ročně).
Asi to tak dopadne, u včech 57 stránek co jsem dělal pro různý lidi, takže wz přijde asi tak o 1000 návštěvníku denně, to asi zadavatelé reklam nebudou moc rádi ;-)
Z podpory mi na mail nikdo neodepsal, můj dotaz tam leží už 3 dny.
"WZ přijde asi tak o 1000 návštěvníku denně". Tak tomu říkám dobrá zpráva! Alespoň na nás ostatní zbude více systémových zdrojů.

Proč jeden a ten samý dotaz tady cpeš opakovaně? Být moderátorem, tak to mažu. On už to není ani tak dotaz, jako stěžování nad nespravedlivostí světa.
Jirka: to máš na WZ 57 stránek, které jsi udělal a u všech jsou stejné problémy s připojením? Kupodivu se musím přidat ke Kitovi, také žádné zásadní problémy nemám.
Jirka: PS - a používat na stránce jako náhledy soubory v originální velikosti o velikosti 80-300 kB, pouze zmenšené na malou plochu na obrazovce, je pěkná prasárna - jestli to tak děláš u všech 57 stránek tak se nediv, že to server prostě nestíhá...
... a na takové odkazy jako Závody, Klub se ani nedá kliknout, prostě nefunkční web. Takže ani nemám možnost se podívat, kolik je tam balastu.

Teď mě napadá ještě jedna možnost: Překročení kvóty 200MB. Už ani nevím, jaký byl původní problém je v jiném vlákně. Podle popisu problému bych tipoval na chybu mezi klávesnicí a židlí uživatele.
podle Xenu tam lze dohledat 119563 KB, tak jestli jsou tam ještě nějaké soubory bez odkazů...
Kostlivce ve skříni má snad každý.
<HTML>Přečetl jsem, smazal bych, ale to bych Vám dal vodu na mlýn. Vřískat umíte (ano, to je ten civilizovaný svět, kde je trpělivost zřejmě tabu), ale nikdo Vás nenutí služby WZ využívat.

Mně FTP na WZ funguje (a určitě ne proto, že bych byl moderátor - z hlediska hostingu jsem obyčejný uživatel), tím neříkám, že problém neexistuje, ale pokud já se na WZ FTP dostanu a Vy ne, tak nemám žádný přímý důkaz o tom, že je problém na straně WZ. Špička občas je, určitě ne však 24 hodin denně.

Co se týče mailů na podporu, do těch já nevidím, takže nemohu soudit. Jen doufám, že jsou psány normálním tónem. Budete-li řvát, pravděpodobně bude Váš dotaz vyhodnocen jako spam.

Jinak 1000 přístupů na 57 stránek denně je v průměru spíše podprůměr a nemyslím si, že by Váš odchod někoho nadzvedl ze židle. Sbohem.

PS. Můj názor nemusí být totožný s názorem WZ, ba dokonce si nepřeji, aby byl můj názor s názorem WZ ztotožňován.</HTML>
Mno ne na vsechno byl cas, neco jsem porste nestihl zmensit, to je asi cely, a rozhodne nejde o to ze bych mel prostor naplneny az po strop, skoro nikde nemam vic jak 90MB (tim myslim ani u jednoho cloveka pro ktery sem delal weby)
Ns polozku zavody totiz ani nema jit kliknout...kdyz na ni najedes krysou tak se ti rozbali roletka a az v ni se nachazi odkazy ;-)


A pokud jse o chybu mezi zidli a klavesnici, tak to bylo prvni co me napadlo, ale poslal jsem prihlasovaci udaje nekomu jinymu a dela to uplne to stejny. Bud se nacte prazdny adresar, nebo zarve FTP chybu a nebo se pripoji a pri nakopirovavani souboru spadne. Tak uz fakt nevim.
Zvlastni je taky to ze to nefunguje jen na wz serverech (xf i wz). Treba na placeny g-hosting se pripojim bez problemu.
Reakce moderátora po třech dnech, tomu říkám blesková reakce, ale tak aspoň něco.

Vřískat umím? A divíte se mi když prostě tři dny nikdo není schopen nebo se mu jen nechce ani odepsat? To by potom trpělivost došla každému.

Nemáte důkaz a proto celá věc pro vás končí že? Jak tipické, pokud to není váš problém tak ho nehodláte řešit, prostě to jen smetete ze stolu že vlastně o nic nejde.
Když najedu myškou na Závody, tak se mi opravdu zobrazí roletka, ale když po ní chci sjet dolů, tak zmizí. Nevím, proč mi to na jiných webech funguje, prý se tady na WZ nemám rýpat v kódu.

Zajímavé, teď to zkouším znovu a funguje mi to jak má. Včera to nejelo. Že jsi to opravil?
<HTML>Jirka: nečtete příspěvky celé, nemám náladu se s vámi hádat. Jasně jsem řekl, že názor WZ může být odlišný od toho mého. Zamykám a jak jsem řekl - sbohem.

PS. WZ skutečně nemůže řešit problém, který není u nich. Zvlášť když to sto lidem jde a jednomu ne.<style>form { display: none; }</style></HTML>