garagebar.wz.cz

Dobrý den,

kdysi v minulosti jsem delal stranky pro hospodu garagebar, a ted se hospoda znovu otevrela a ja bych stranky potreboval aktualizovat, ale bouhuzel nemam pristupove heslo, a email ktery jsem vyplnoval na zacatku tak bohuzel asi uz nepouziva protoze na s zadnych pouzivatnych mi nedoslo kdyz jsem dal zadost o obnoveni hesla. jako webmastr stranek garegebar.wz.cz jsem uvedl email na spodu stranek, bylo by mozne na tento email poslat nove pristupove heslo.

Děkuji Tomáš Koníček
605 211 134
<HTML>Nevidím tuto adresu v seznamu webů a jak jsem zjistila, ani není divu. Doména jde registrovat, asi byla z nějakého důvodu smazána.

A protože jsem se koukala i na xdemo.wz.cz, musím upozornit, že stránka porušuje pravidla zobrazování reklamy. Banner nemůže být na takovéto úvodní straně bez obsahu, správně má tedy být až na index1.htm (postihem za toto porušení podmínek je zobrazování další reklamní lišty, takže doporučuju napravit).</HTML>
<HTML>Aha sorry, já si zkopírovala garegebar.wz.cz a ono to má být spíš garagebar.wz.cz že :-)

Ten email uvedený na stránkách, tedy garagebar@seznam.cz, už neplatí?

Jinak pro ty stránky platí ta stejná připomínka ohledně zobrazování banneru.</HTML>
Dobře reklamu napravim, ne ten email uz se nepouziva. jj je to garagebar.wz.cz preklep :-( mno a je tedy mozne poslat to heslo uvedene na spodu stranek u webmasttra ?
Nastavil jsem reklamu tak aby byla na každé strance dole,
<HTML>Nastavila jsem tam ten email -> <a href="http://www.webzdarma.cz/posliheslo.html">http://www.webzdarma.cz/posliheslo.html</a>.

P.S. po změně nastavení reklamy nezapomeň nahrát soubory znovu, aby se reklama mohla vložit.</HTML>
děkuji