Útočná stránka?

Několik lidí, kteří mají na svém počítači windows Vista mi říkalo, že při otevření našeho webu se jim zobrazí pozor útočná stránka, tedy varování na viry. Já sám to nemůžu posoudit, protože mam XP. Chci se zeptat jestli je nějaká možnost, jak zjistit jestli tam opravdu máme viry?
Možná bude problém v konstrukci

<script type="text/javascript">var bt="fff";var bg="000";</script><script type="text/javascript">if (top.location.href==self.location.href) { document.writeln('<frameset framespacing="0" frameborder="0" rows="24,*"><frame name="wzlista" framespacing="0" frameborder="0" scrolling="no" noresize src="http://ad.wz.cz/l/fr.php?kat=20&bt='+bt+'&bg='+bg+'" marginwidth="0" marginheight="0">'); }</script><frameset cols=13%,* >

Nechápu, co tím chtěl básník říct. Že by Javascript ve framesetu?
Tak to já taky nevim, ale upozorňuju, že nejsem tím básníkem, protože když si index.htm otevřu v administraci tak tam tenhle nesmysl nemám, takže nevim kde se tam bere?
Už to vidím podle http://ad.wz.cz/l/fr.php

Že jsi zapomněl nasměrovat reklamu do konkrétního framu, tedy asi do homee.htm? Tak si skoč do Administrace a nastav si tam Zobrazení nahoře a Do souboru homee.htm.

Stránku je pak nutné nahrát znovu.

Řeší se to tady obden. Zajímavé je, že uživatelé framesetu bývají tak líní, že si nepřečtou FAQ ani nedají hledat v diskuzi "frame".
<HTML>Kit: nezapomeň rozlišovat mezi lištou a bannerem. Ten kód, co jsi sem zkopíroval, je kód lišty, který se vkládá automaticky (tohle je kód v případě použití rámů na stránkách). Banner tam ani nemá být, protože u tatransedlcany98.xf.cz je nastavena varianta "pouze lišta".

2bestwxw: nevidím tam podezřelý kód, zkusím se zeptat admina, zda tam byly podezřelé přístupy. Každopádně ale nahraj stránky znovu, změň heslo a nenechávej ho uložené v ftp klientovi.

K přečtení:
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=55373&t=55373
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=34745&t=34745

P.S.: při variantě "pouze lišta" není nutno mít v kódu stokrát <!--WZ-REKLAMA-1.0--> ;-)</HTML>
<HTML>2bestwxw: A pokud by se jim to stalo znovu a v kódu by nebyl vidět zjevný důvod (např. nějaký podezřelý js kód), tak by bylo dobrý, kdyby ti poslali screen a ty ho pak ukázal tady. Takhle opravdu těžko říct.</HTML>