FTP je teďka nějaké pomalé!

Co se to děje. Nedá se nic tahat přes FTP. Je to tak strašně spomalené! Strašné. Pokud to je jenom u mne tak please napište!
Ale dá se tahat... Taky mi to přijde very slow, protože jindy tam nahrávám 100kb/s a teď jenom 15kb/s Hééééj WZ hoďte tam rychlejší HDD a procáky....
Furt mi to ale padá! A je to strašný! Přehraji dva osubory a selhá připojení. Asi přejdu na placenej hosting
>>hoďte tam rychlejší HDD a procáky

IMHO / AFAIK to neni HDD a procakmi, ale sa to tu deli (napr. je limit 100kb/s na FTP a je online 10 userov tak kazdy moze uploadovat max. 10kb/s, proste sa to rozdeli aby to bolo rovnomerne)

>>Asi přejdu na placenej hosting

prejdi! myslim ze wz o nic nepride

P.S.: neznasam ludi ktory sa stale len stazuju, nedaju sem ani svoje meno ... a stale tvrdia ze to tu je na hovno a oni idu inde. Tak nech si idu! O takych dementov WZ nema ani zaujem. Vy jednoducho nechapete ze toto je freehosting. A ak najdete lepsi freehosting tak mi povedzte. A myslim taky ze pre vsetkych a nie len pre vybrane projekty. A taky kde neni reklama cez pol stranky, pop-up atd...

P.P.S.: mne to tiez niekedy ide 5 kb/s, spadne mi to, atd... ale nestazujem sa. Ja chapem ze ked tu je niekolko tisic userov na FTP tak to pojde pomalya som aspon trochu tolerantny

HOWGH

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata