Rovněž hlásím napadení stránek 2.5.2009

Sám bych na to nepřišel, ale upozornil mě jeden návštěvník. Na stránky jsem už hodně dlouho nepřistupoval, takže pokud došlo ke zcizení ftp hesla, tak to už muselo být docela dávno.

Po upozornění jsem prohlídnul web a do všech php souborů byl na začátek přidán script. Všechny zmeny s datem 2.5.2009.

Soubory jsem opravil, přístupové heslo změnil, tak doufám, že to vydrží.
Další oběť neaktualizovaného Total Commanderu?
<HTML>A co my s tím?</HTML>
Nípal: "A co my s tím?"
Navrhuji vlkovi hromadně vyjádřit upřímnou soustrast a zároveň obdiv nad jeho šikovností při opravě škod napáchaných hackerem.
Poté by jsme mohli vypravit smuteční průvod k hrobu neznámého vojáka kde by jsme si poplakali a předčítali opusy.
<HTML>Tome, já ti navrhuji doučit se podmiňovací způsob. Co se týče tvého návrhu... není špatný, ale postrádá smysl - pokud vlk najde na fóru slovo vir, tak musí najít i příslušná témata, kde se toto řeší.</HTML>
Příslušná témata jsem samozřemě dohledal, nicméně tento problém už se tady řeší dlouho a opakovaně. Proto jsem jenom chtěl upozornit na svůj aktuální případ, kdy nevím, jak a kdy ke zcizení hesla došlo. Používal jsem k ukládání TC, což bude zřejmě ten slabý bod. Jinak mám TC aktuální, běží mi rezidentně NOD32, Visty jsou záplatované a poslední přístup na web už byl hodně dávno.

Soustrast ani obdiv vyjadřovat nepotřebuji. Taky jsem se na nic neptal, takže pokud nemáte nic nového k tématu, není potřeba taky plkat. A že si můj příspěvěk někdo přečetl a potýká se stejnými problémy, vím podle mejlů, které mi chodí do schránky.
vlk: Právě že vše pro vyřešení tvého problému tady už bylo řečeno, zbývá jen plkat.
Tak jak na to? Chci to pryč
Honza: A co chceš pryč? Kromě toho, že porušuješ pravidla zobrazování reklamy, žádnou závadu na tvých stránkách nevidím.