Stupidně nazvaná složka.

co když mám stupidně vytvořenou složku (obrázky) s diakritikou, ze které se mi načítají všechny obrázky a nechci na každém odkazu měnit dlouhé á na krátké, protože mi nejspíš kvůli tomu některé obrázky nefungují (což je taky divné, že některé ano a jiné ne, a to mají názvy bez diakritik - ty obrázky, co se nenačítají). Díky moc. Je to boj... :D

//EDIT: Stupidně pojmenované téma - pomoooc! Nípal.
<HTML>Promiňte, ale takto se dotaz nestaví, chybí v něm vlastní dotaz.</HTML>
Složku přejmenuj na "bezháčkově-bezčárkově", zdrojový kód ve stránkách změň hromadně editorem, který to umí - třeba PSPad. Doporučuje se používat výhradně malá písmena, bez diakritiky a bez mezer v názvech souborů. Bacha na velikost písmen (názvů i přípon). Vše pak znovu nahraj na server.
PS: Bez boje to holt nepůjde.
Lama díky, akorát, že to hromadně nepůjde, protože mám zvětšování každého obrázku do nové stránky, takže všechny stránky, co mají zvětšený obrázek budu muset přepsat = čili jednu po jedné (stránce)..., no co už, chybami se člověk učí... (zlatý blogy..., ale chci být svým pánem, tak musím trpět než se to naučím)...
Tak jsem to všechno přejmenovala - nemám tam jedinou čárečku, háček... a stejně se to nenačítá... cesty mám správný, vše jsem kontrolovala.. zdá se, že teď už opravdu nevím, proč se mi obrázky nezobrazují... a nejpodivnější je, že některé ano a jiné ne (ačkoli mají stejný kód) Poradí mi ještě někdo? Díky moc.
A co tohle:
<img src="obrázky/antre3.jpg" align="absmiddle" width="150" height="116">

já tam čárečku vidím a to jsem se dostal jen na první stránku
1224px × 1632px - celkem se na stránce "rekonstrukce" načítá několik MB obrázků... není divu, že to jde, jak hladovému srí. Dej na stránky menší náhledy a NE celé obrázky. A některé obrázky - například http://ajia.wz.cz/obrazky/puvodne.JPG - tam prostě nemáš (máš tam .jpg - malá písmena)! Musíš to změnit buď ve zdrojáku nebo v názvu souboru.