Úvodní stránka - reklama a "Vstupte", "Pokračujte zde" apod.

Zdravím,
chci se zeptat, jak je to s umístěním reklamního banneru v případě stránek, které mají na stránce index.html pouze úvodní obrázek a pokračování ve stylu "Vstupte" "Pokračujte zde" a podobné odkazy? Pokud má někdo na takovéto úvodní stránce umístěný reklamní banner, který už pak nemá nikde jinde, jedná se o porušení podmínek a mohou za to být nějaké postihy? Dotaz je všeobecný (jelikož takové stránky se dosti rychle "množí"), nejedná se konkrétně o mé stránky. ;-)
ANO. Je to porušení podmínek.

http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html
Úvodní stránkou je myšlena nejnavštěvovanější stránka Vašeho webu, tedy zpravidla index.html, index.htm, index.php nebo index.php3. Stránky které kromě banneru nemají žádný další obsah a slouží pouze jako vstupní stránky (obsahují víceméně pouze: "Vstupte", "Pokračujte zde", atp.), nejsou úvodní stránkou.

Že se jich množí vedení snad ví. Není však v jejich sílach všechny eliminovat.
<HTML>Ano, postih za to je, je uveden i v podmínkách:

<i>Reklamní lišta se bude také zobrazovat na těch webech, kde bude zjištěno méně závažné porušení podmínek zobrazování reklamy. Týká se to například úvodních stránek bez obsahu pouze s bannerem, zakrytí části banneru, atp. V tomto případě to ale bude bez navýšení prostoru.</i>
<br><br>
Jak říká Tomík, nelze eliminovat a postihnout vše. Ale už spousty webů má lištu navíc za toto porušení podmínek.</HTML>