Problém s administrací

Dobrý den, mám problémy se zobrazením správce souborů. Web přijme jméno i heslo, pustí mě do administrace stránek, ale nemůžu se dostat do menu "správce souborů". Ve vyhledávači jsem na první stránce, což je sice pěkné, ale když kliknu na odkaz, nic se nezobrazí, takže ani návštěvníci stránek z toho nic nemají. Co s tím mám dělat? Pokud by to četl admin, jedná se o stránky http://ohnovka.czechian.net

Díky za odpověď.
Stejný problém. Stránky se nenačtou a nelze se dostat k souborům.
obchvatdolnibukovsko.nazory.cz
To samé :(
ještě včera bez problému (když nepočítám tu blikací reklamu na spam)
přes ftp i web se dá dostat k souborům, ale stránky http://kemp.kvalitne.cz se nezobrazují.
Koukněte na to prosím
děkuji
Beru zpět! Vše už funguje díky a prosím admina o smazání
Dobrý den
Dva dny mám stejný problém nemohu se dostat k souborům.
Mám dva ůčty jeden funguje a dryhý ne. http://jim-cert.unas.cz/
Potřebuji aktualizovat a nelze.
Za pomoc děkuji.
Prosím o zprovoznění ftp serveru. Nelze aktualizovat data problem trva od 5.6. 10:37 h nelze zasílat aktuální data z meteostanice.

Děkuji

chotesov-pocasi.unas.cz
Hosnedl: Když vezmu, že aktuální datum tam je aktuální, tak nevím v čem je problém. Tedy kromě webkamery.
Příčin je několik. Buď přetížený systém. A to buď serverem, nebo tvou neustálou aktualizaci, kdy se to prostě zahltí a zablokuje tě. Další možnost je, že ti blokli IP adresu. Pak je třeba zažádat o odblokování.

Jinak koleduješ si o trable. Meteostanice a webkamery nejsou zde zrovna žádané. Způsobuji nepřiměřenou zátěž serveru, což je v rozporu s podmínkami. A může být klidně i příčinou výpadku. Tolerováno je delší frekvence aktualizace. Minimálně 30 minut. Každou minutu je extrémní zátěž.
Aktualizace: Koukám, že webkamera se aktualizovala. Takže problém možná vyřešen. Ale s tou minutovou aktualizaci se rozluč.
Problem je odstraněn. Děkuji.