Nefunkční stránky

Dobrý den, mám problém s funkčností stránek www.obrazyriha.wz.cz. Stránky lze zobrazit pouze bez www. to je - obrazyriha.wz.cz Neví někdo čím to může být. Při kontrole souborů přes FTP je vše ok.
Nemáte náhodou mezi soubory i soubor .htaccess?

WZ by měla akceptovat oba tvary. Tedy jak obrazyriha.wz.cz, tak i www.obrazyriha.wz.cz. Paradoxně i jakýkoli tvar místo www. Ale jen do té doby, pokud neřeknete jinak. A to se většinou děje změnou přes .htaccess.
Kde jste přišel na to, že by doména s www. na začátku měla fungovat?

Obecně to na webzdarma.cz samozřejmě funguje, zkontroluj si svůj .htaccess (pokud jej máš).
Ještě před nedávnem to s www. fungovalo, a právě proto že to přestalo fungovat tak to řeším. Soubor .htaccess jsem nenašel. Stránky jsem vytvořil pro mého kamaráda, ale delší dobu je nepotřeboval aktualizovat. Vše je tvořeno ve FrontPage 2003.
K čemu je to "www." na začátku domény dobré? U domén 3. řádu to vůbec nedoporučuji používat, protože to jen zbytečně prodlužuje adresu.
Vyřešeno chyba na straně webzdarma.
Zabývám se už asi týden nahráním webovek na server a pořád mi nefungují :( všechny soubory tam mám, žádné názvy s diakritikou, hlavní soubor se jmenuje index.html.
http://www.tvorenicko-adush.wz.cz/
Píše mi to, že web nebyl nalezen, prosím o pomoc. Odevzdávám je do konce týdne ve škole a musí být funkční. děkuji :)
Ono to není hlavním souborem index.html. Ten tam existuje.
Pravidla však platí pro jakékoli soubory. A ty byla právě porušena.
Pochybuji, že může existovat soubor na cestě "../webovky2/nova_stranka1.htm". Zkontroluj pořádně cesty, zda odkazuji tam, kam mají.