Error establishing a database connection

Na web http://www.lesniskolkakladno.wz.cz/ jsem nainstaloval wordpress, vse fungovalo, ale po chvili jsem dostal hlaseni "Error establishing a database connection". Nejde se ani prihlasit na https://www.webzdarma.cz/mysql/ (hlasi Cannot login to MySQL server), prestoze presne kopiruji udaje z https://www.webzdarma.cz/admin/setup.html?typ=mysql (se kterymi jsem se tam predtim prihlasil). No nic, smazal jsem databazi (v https://www.webzdarma.cz/admin/setup.html?typ=mysql jsem odskrtnul a pak zase zaskrtnul, dostal jsem jine heslo), provedl jsem znovu instalaci, opet vse fungovalo (web, prihlaseni do phpmyadmina). A po chvili (bez zadnych dalsich zmen) - opet jen "Error establishing a database connection" vcetne nemoznosti prihlaseni do https://www.webzdarma.cz/mysql/. Admin si to muze overit - ze pri prihlaseni pouzivam udaje z https://www.webzdarma.cz/admin/setup.html?typ=mysql, ale databaze proste neexistuje.

Co s tim? Mam si to vykladat tak, ze wordpress na wz.cz nepojede? Nebo je problem nekde v nejakem nastaveni? Ale jak rikam - nejakou dobu to funguje a pak to zniceho nic (po par zobrazenich stranky) fungovat prestane.

Dekuji za odpoved.
Už se to tady řešilo mnohokrát. MySQL na WZ je soustavně přetěžována špatně napsanými redakčními systémy. Můžeš zkusit jinou databázi - např. SQLite, ta na WZ funguje dobře.
OK, může tedy někdo potvrdit, že z hlediska WZ je WordPress (cituji) "špatně napsaný redakční systém" a tím pádem nemá smysl o WZ pro tento systém uvažovat?

Celkem mě to překvapuje, protože na WZ jsem už zprovoznil jiný web s Wordpressem a i když to občas nejde nebo jde pomalu, s touhle chybou jsem se nesetkal. Rozdíl je snad jen v instalované verzi Wordpressu, ale i na tom starším webu je aktualizovaný.

Díky za odpověď.
Cituješ špatně: "MySQL na WZ je soustavně přetěžována špatně napsanými redakčními systémy". Je tam někde zmínka o Wordpressu? Tím přetížením trpí nejen Wordpress, ale všechny aplikace na WZ.

Z mého pohledu je MySQL na WZ nepoužitelné a proto používám GDBM a SQLite. Pokud dokážeš Wordpress přesvědčit, aby používal SQLite, pojede dobře.
OK, uznávám, že jsem necitoval správně, nicméně výsledek je ten popsaný výše - a popravdě řečeno nevím, kolik lidí si pro hosting zdarma píše svůj vlastní redakční systém (já WZ normálně nepoužívám) a má natolik navštěvované stránky, aby to něco ovlivnilo. Spíše bych si tipnul, že je tu prostě MySQL poddimenzované, že stačí, pokud to pár webů používá a vypadá to tak, jak to vypadá - nemohl jsem se ani přihlásit.

Zkusil jsem Wordpress s SQLite, a vypadá to, že to funguje. Tak ještě chvíli počkám, jestli se to zase nerozbije, jako v případě MySQL. Ale vypadá to, že reakce jsou rychlejší. Díky za radu.
SQLite se v principu vlastně rozbít nemůže, protože je součástí (modulem) PHP. Na rozdíl od MySQL.

Wordpress je jen jedním z mnoha redakčních systémů, které na WZ běží. A některé z nich jsou skutečně nenasytné na systémové prostředky.
Omlouvám se že budu trochu offtopis. Ale mám dotaz na Marek (lesniskolkakladno.wz.cz). Zkoušel jsem teď nainstalovat WP, ale mám problém, že se mi WZ snží nacpat do install.php a některých dalších souborů nutných pro instalaci reklamu. Přičemž mi WP vždy vyhodí chybu na řádku xy kde se vždy jedná o javascript pro reklamu. Tak bych se chtěl zeptat jak zde nainstalovat WP. Děkuji za odpověd.
<HTML>Nastav vkládání reklamy nahoru do souboru patičky (i když ji chceš mít dole) a nakopíruj soubory systému načisto.</HTML>
<HTML>V install.php ji nevidím vloženou, jen dle nastavení v index.php v rootu. Doporučuju kód z indexu vzít a přesunout do patičky webu. V nastavení pak nechej volbu Nahoře, ale do cesty k souboru vyplň cestu k patičce (stylem wp-content/themes/tvojetema/footer.php).

Jinak pokud neukážeš tu chybu a kód, kterého se to týká (řádek, kde to hází chybu a nejbližší okolí), tak se bude jen těžko radit.</HTML>
Ahoj... měla bych dotaz ještě ohledně Wordpressu - jak mám na wz.cz vytvořit onu databázi, kterou po mě chtějí? Je to asi blbý dotaz.. ale.. potřebuju to vědět. Prosím.
Díky za odpověď.