Access denied for user 'tom-sedmicka'@'jupiter.srv.wz.cz' (using password: YES)

Zdravím. Jenom se chci ujistit. Donedávna jsem pro připojení k databázi na WZ používal mysql.webzdarma.cz
Trochu jsem se pročetl zdejším forem i návody na nastavení MYSQL a chci se zeptat: V nastavení MYSQL na stránkách WZ mám uvedenu položku HOST, u které mám uvedenu adresu sql1.webzdarma.cz nebo mám používat původní mysql.webzdarma.cz? Odkdy je změna těch přístupových serverů v platnosti? Nějak jsem totiž nezachytil nějaké info o tom. Díky
Melo by fungovat oboje. Jedna se o novou db nebo vam neco fungovalo a prestalo fungovat?
Fungovalo a přestalo fungovat. Databáze jela několik let bez problémů. Právě mě zarazila ta adresa sql1.webzdarma.cz. Vždycky jsem tam měl nastaveno mysql.webzdarma.cz a fungovalo to.
Divam se na vas web a zadnou chybu nevidim. Kde ji muzu videt ?
Stačí se podívat na stránky fotogalerie a kliknout na jakoukoliv položku, tam se objeví chyba Access denied for user 'tom-sedmicka'@'jupiter.srv.wz.cz' (using password: YES) místo fotek.
Na starém WZ muselo dojít k chybě - měl jste 2 databáze, i když mohla být jen jedna.
tomsedmicka a
tom-sedmicka

Při migraci na nový server se vybrala jen jedna.

Naštěstí se zkopírovala data obou, na FTP jsem Vám nahrál dump databáze tomsedmicka. Teď je na Vás sloučit DB s tom-sedmicka.
Moc děkuji. Databáze fotek už funguje, ale nevím co jste udělali, jelikož nám zmizeli informace z Aktualit, plánu akcí, kroniky, vzkazovníku a výročních ohňů. Můžete se podívat jestli se to nestalo tou změnou co jste udělali. Moc děkuji
Je to přesně tím - bylo na výběr ponechat jednu z těch 2 DB.

Ponechal jsem tu, na kterou se napojují fotogalerie, protože je nastavena v mnohem větším počtu skriptů (muselo by se přepsat).
Zatímco ta DB, co zobrazuje zmíněné zmizelé informace byla nakonfigurována jen v pár skriptech.

Teď je na Vás sloučit obě DB dohromady a nastavit zbytek aplikace, aby načítal obsah z nové DB.