Obnovení stránky

Dobrý den, je možné obnovit obsah stránek, které byly zrušeny pro neaktivitu?
jedná se o web http://www.poslitodal.wz.cz/
stránky obnoveny
OBNOVENÍ STRÁNKY
Dobrý den, začala jsem pracovat na stránkách a pak z důvodu nemoci již více nepřidávala a nyní, když jsem chtěla přidat data, aktualizovat, zjistila, že neexistují ?!
Prosím tedy o možnost znovu přihlášení na (obnovení) stránky www.lecebne-terapie.wz.cz
Děkuji
P.S. Jak často se musím hlásit na administraci, aby stránky opět nezmizely?
Veronika: Jste si to špatně vyložila. Nejde o to, jak často se přihlašovat nebo aktualizovat stránky. Tady popravdě nemusíte dělat vůbec nic.

Základní podmínkou je, aby stránka vykazovala návštěvnost. Tedy aby lidé chodili na Vaše stránky. Pokud se tak do 30 dnů nestane, znamená to, že o stránku nikdo nejeví zájem, a je tudíž zbytečná. A když je zbytečná, tak zbytečně zabírá místo na serveru, proto se časem vymaže.
Pokud nechcete, aby se stránky časem smazaly, stačí jednou za čas (do 30 dnů od poslední návštěvy) stránku navštívit, zobrazit.
Dobrý deň, je možné obnoviť stránku, která bola zrušená?
http://slnecnasustava.wz.cz
v budúcnosti by mala byť využívaná žiakmi základných škôl

Ďakujem
lecebne-terapie.wz.cz - je to přesně tak jak píše Tomík, jde o návštěvnost stránek (neboli zobrazení reklamy) nikoli aktivitu v rámci administrace webzdarma.cz, provoz stránek jsem obnovil
slnecnasustava.wz.cz - zkusíme, neslibuji, staré servery jsou již vypnuty, doména by měla být k dispozici, tedy pokud máte data bude jednodušší účet znovu založit
bohužiaľ dáta nemám
ak by sa podarilo obnoviť bolo by super ak nie tak to budem musieť celé vytvoriť nanovo
Zdravim
mohli by ste obnoviť stránku tomaszaboly.wz.sk ?
ďakujem
Dobrý den.

Prosím o obnovení stránek ironovo.wz.cz. Nerozumím , proč byly ukončeny pro neaktivitu, když každý týden používám ironowo.wz.cz/darts pro účely turnajů. Nebo se přístup na podstánky neloguje?

Děkuji
ironovo.wz.cz: A byla tam zobrazena reklama? Aktivita se bere podle zobrazené reklamy, nikoli jen obyčejného přístupu. Pokud tam reklama byla, nemáte náhodou rozšíření AdBlock, který reklamu zablokuje? Tím, že ho zablokuje, se reklama ani nenačte a nedojde ani k záznamu aktivity.
ironovo.wz.cz: obnoveno. Jinak viz. odpověď od Tomíka. Také zvažte pořízení programu Premium, kde se návštěvnost nehlídá.

tomaszaboly.wz.sk: obnoveno. Zvažte pořízení programu Premium, kde se návštěvnost nehlídá.
Chodím tam přes windows mobile. Nyní jsem to testoval a nahoře je nějaká reklama na Fiat, takže blokované to není.
Každopádně díky za obnovu.