reklamní proužek po sedmi letech 2x

Zdravím,
Od jisté doby se mi na stránkách zobrazují dva proužky reklamy (po cca sedmi letech, kdy tam byl proužek jeden) a to tak, že na stránkách blokuje menu. Nemám pocit, že bych porušil jakákoliv pravidla a vzhledem k tomu, že se struktura stránek de facto za posledních sedm let nezměnila, žádám o vysvětlení zobrazení druhého (totožného) proužku s reklamou na stránkách... Dodám jen, že využívám prostor 200MB.

Dotaz jsem uvedl k podobnému tématu, ale nebyl zodpovězen a tak zakládám další téma a prosím o nějakou reakci....

Libor
Opravdu mi nikdo neodpoví, co se změnilo, že najednou mám dvě reklamy na stránce?
Nevím proč tam jsou dvě reklamy. Navíc takový typ reklamy vidím poprvé. Co takhle tu reklamu v top.htm smazat? A ten v uvod.htm nechat?

Ale v žádném případě neblokuje menu. Jen jsou schovaný - jsou mimo zorné pole. To je daň za používání rámů, který se v dnešní době už tolik nepoužívá.


Oprava je jednoduchá.

<frameset rows="196,*" framespacing="0" border="0" frameborder="0">

Místo 196 tam dejte hodnotu 223 nebo vyšší. Reklamní proužek má výšku 27px. Což stačilo, aby se menu posunulo dolu a schovalo se.
Dobry den,
nejjednodussi rada je jak pise Tomik, zvetsit si ramec ve kterem je menu. Reklamni prouzek momentalne neni vazany na "Cestu k hlavnimu ramci" - ta se pouziva pouze pro umisteni banneru.
Děkuji za rady...