Nefunguje PHP script

Zdravím, z neznámých důvodů se mi nevloží hodnoty z formuláře do PHP... Špatně kód ale být nemůže, protože na jiné doméně naprosto v pořádku funguje... Můžete si sami vyzkoušet: http://kalkulatorcd.wz.cz/zadavani.html Neví někdo, co s tím? Díky... Zde je ten samý kód a funguje: http://zkusebniweb.euweb.cz/kalkulatorcd.html.
Ještě doplním, že jsem teď vyzkoušel uploadovat dva naprosto totožné soubory - na této doméně nejde, na druhé ano.. Mám obavy, jestli není špatně nastavená reklama...
obě domény běží na jiném serveru = jiné verzi PHP. To co v jedné funguje, nemusí fungovat na druhé.

Na: kalkulatorcd.wz.cz jsem Vám zapnul zobrazování PHP chyb pomocí souboru .htaccess , to by Vás mělo nasměrovat správným směrem. (až nebude potřeba soubor zakomentujte/smažte).
Díky, stačilo přidat

$km = $_POST["km"];
$os = $_POST["os"];
$kraj = $_POST["kraj"];
Jde o vlastnost register_global. Pokud je zapnutý, a myslím, že ve starých verzích tomu tak bylo, tak dochází k tomu, že vstupní hodnoty GET, POST, COOKIE a SESSION lze zapsat i jako normální proměnné. Tedy $_POST['km'] šlo zapsat i jako $km.
Jenže takový způsob je hodně nestabilní a háklivý na chyby. Proto s přibývající verzí došlo k postupnému zrušení této volby (od PHP 5.4 nedostupné).

Je tedy nutné pro vstupní hodnoty používat výhradně superglobální proměnné $_GET, $_POST, $_SESSION, $_COOKIE, $_SERVER apod.