Odstavená doména

Doména kobkladno.unas.cz bola odstavená z dôvodu: pretezovani - sql injection
Pre viac informácií si prosím napíšte na podpora@webzdarma.cz
Dobrý den, prosím o odblokování domény infmasek.czweb.org vše co bylo špatně už je opraveno a problémy by být neměly
Obnoveno.
Dobrý den, mám stejný problém jako všichni. Ovšem nevím který soubor by to mohl dělat, děkuji za jakoukoli pomoct: http://zkusebnidomena.zaridi.to/.
Dobrý den,
doménu jsem Vám obnovil, problém způsobuje skript /administrace_prihlaseni.php
Dobrý den, omlouvám se, že znova otravuji, ale znova se mi to zablokovalo. Poprosil bych znovu o odblokoání a zeptal se jestli to dělá stále skript /administrace_prihlaseni.php
Obnoveno. Jde stále o stejný problém.
Dnes jsem zjistil, ze i moje domena www.pompon-islands.cz je odstavena. Jsou to staticke stranky, zadny PHP nebo jiny skript nepouzivam.
Email jsem nedostal.
Prosim o vysvetleni, pripadne obnoveni domeny.
Dekuji.

V.Bessenyey
Dobrý den,
místo stránek (www.jirka-zavadil.wz.cz) se objevuje informace o pozastavení provozu níže:
Provoz těchto webových stránek byl pozastaven z důvodu porušení podmínek použití služeb webzdarma.cz. Majitele stránek jsme o tomto porušení informovali na e-mailu.
Neobdržel jsem zatím žádný email na registrovanou adresu a pro se chci informovat k jaké podmínky byly porušeny a co udělat pro obnovu spuštění domény.
Děkuji za informaci.
Doména pompon-islands.cz bola včerajším dňom obnovená.
Hosting u domény jirka-zavadil.wz.cz som obnovil, bol odstavený z dôvodu vygenerovania HTML výstupu väčšieho ako 15MB, pravdepodobne sa Vám niektorý skript zacyklil.
Dobrý den,

chtěl bych se zeptat na "odstavení stránky" hanzel.wz.cz zda je způsobeno nějakým zacykleným skriptem (popřípadě který to byl), nebo reálným porušením nějakých zásad a zda by se tato stránka dala obnovit. Předem díky za info
Dobrý den,

doménu jsem Vám obnovil, zdá se že problémový skript který způsobil přetížení byl drakobijci.php
Dobrý den,
ráda bych se zeptala z jakého důvodu je odstavený web http://www.jelinkovazdenka.euweb.cz/. Žádný e-mail podle správce nedorazil. Děkuji za odpověď.
U domény jelinkovazdenka.euweb.cz je prekročený priestor. Prosím prihláste sa na FTP a obmažte minimálne 76MB dat.
Dobrý den,
na doméně jelinkovazdenka.euweb.cz se nachází složka "images",která má 270MB. Prosím vymažte nějaké soubory z této aby se Vaše celková velikost vešla do 200MB kvóty , která je dostupná ve Vaší verzi programu.