403 - Přístup odepřen - POST požadavky ze zahraničí jsou blokovány

Dobrý den, návštěvníci ze zahraničí nemohou přispívat na fórum na mých stránkách quadrax.wz.cz kvůli výše zmíněné blokaci. Prosím o její uvolnění.
(Nežádoucí IP adresy si kdyžtak sám přidám do .htaccess)
Ahoj Quadrax,

zmienená blokácia je tu pravdepodobne skôr kvôli zníženiu záťaže spôsobenej frekventovanými spam požiadavkami na koncové servery, na ktorých sú hostované tvoje stránky, čím sa pravdepodobne má zabrániť výpadkom. No priznám sa, že na túto blokáciu som nepekne narazil napríklad aj ja osobne (ako slovák žijúci v Indii), čo ma dosť nemilo prekvapilo, keď som chcel okomentovať článok hostovaný na webzdarma (viď http://noko.wz.cz/clanek.php?name=co-nedelat-na-forech). Aby som bol úprimný, nie je to veľmi pohodlné po každý raz kvôli jednému webu hľadať nejakú anonymizačnú proxy.

Prosím teda tiež webzdarma, aby s týmto niečo urobili.
Dobrý den,

již uběhly skoro dva měsíce a zatím je tento thread bez reakce. Mohu poprosit o přidání vyjímky pro zahraniční servery pro můj web?
Dobrý den,

je mi líto, pro domény s hostingovou variantou Zdarma tyto výjimky nepřidáváme.
Dobrý den, mám stejný problém. Nemám problém si za aktivaci postování ze zahraničí zaplatit, mohu poprosit o info, který program si mám zkaoupit, abych tuto službu dostala? Díky