wordpress - aktualizace, obrázky...

Dobrý den, provedla jsem přesun z blogu na "normální webhosting", nainstalovala Wordpress. Wordpress vyžaduje aktualizaci, pokud ji chci provést, nejede, napíše mi to :
Aktualizace je stahována z https://downloads.wordpress.org/release/wordpress-4.5.3-new-bundled.zip…

Rozbalování aktualizačního balíčku…

Nepodařilo se vytvořit adresář.

Instalace se nezdařila


Pokud chci nahrát fotku, píše mi to něco ve smyslu, že nemám přístup do adresáře.
Předpokládám, že připojení mám dobře: server a uživatelské jméno je prirodatozaridi.wz.cz + heslo k webzdarma
Prosím kde může být problém? Když už musím stránky kvůli ukončení blogu předělat, ráda bych aby vše fungovalo tak jak má.
Děkuji.
Mě by zajímalo, jak to bude po přesunu s obrázkama. Bude jejich množství omezeno kapacitou 200MB nebo budou dále neomezeny stejně jako to bylo doteď s blogem?
Tak už jsem to pořešila, nainstalovala jsem wordpress znovu a ejhle ono to funguje. Tenhle problém jsem měla na více stránkách které mám u Webzdarma, takže pokud to někomu taky blbne, instalujte znovu a vše bude OK. (snad).
@Jarda - áno, ich množstvo bude obmedzené kapacitou použitého hostingového programu. Ďalšiu variantou je obrázky ukladať na externý server (Google Picasa, Instagram, atď) a do stránky ich vkladať odkazom na obrázok, prípadne za pomoci doplnku pre WP (napríklad fotogalérie atď).
Stejná zkušenost, Díky Vašemu článku, jsem to nainstaloval znovu. A vono to funguje. Škoda mého starého blogu. Teď se jen naučit s wordpreesem, aby to vypadalo stejně jako původní blog.