Nastavení reklamy při změně webových stránek

Dobrý den,
budu měnit vzhled stránek, takže budu měnit téměř všechny soubory a mám několik dotazů:
1. reklamní banner se do těch nových souborů automaticky nastaví?
2. v současné verzi webu jsem zkoušela změnu umístění reklamy z nahoře na dole a pak jsem to opět změnila na původní nastavení nahoře, ale v Chromu se mi to stále zobrazuje dole. V exploreru se to zobrazuje správně nahoře. Co mohu udělat, aby se to i v Chromu zase zobrazovalo správně?
3. U nového designu stránek se mi nehodí umístění baneru nahoře, ale potřebovala bych ho mít dole. Mám stránky řešené pomocí rámů. v nové verzi mám 3 rámy pod sebou a potřebovala bych, aby se reklama zobrazovala jen v tom třetím nejspodnějším, protože to je tzv. aktivní rám, kde se mění obsah. Dva rámy vrchní je jen lišta odkazů a název firmy, které jsou poměrně úzké, takže by reklamní banner nebyl vidět celý a navíc by to dost nevhodně narušovalo design stránek. Je to možné?

Předem děkuji za info a pomoc
1) áno
2) v Google Chrome sa mi banner zobrazuje korektne hore ale len u úvodného súboru, u ostatných sa nezobrazuje keďže nastavenie reklamy je určené aby reklamu systém vkladal do jedného súboru ktorý by mal byť zobrazovaný na každej podstránke
3) Do dolnej časti vložte rám a nastavte reklamu aby sa vkladala striktne do tohto zobrazovaného súboru rámu
Děkuji za rychlou odpověď.
Co se týče bodu 2, tak v rámci stávajících stránek nevím, co bych s tím měla udělat, aby to bylo korektní. Pokud by to nevadilo, tak bych to nechala jak to je a co nejdříve nahraji novou verzi, kde bude vytvořen speciální rám pro banner, jak jste mi doporučil.