Nefunkční náhled vstupní stránky (index.html)

Dobrý den, objevil se problém zřejmě související s přidáním druhého řádku reklamy na vstupní stránku (index.html). Při náhledu stránky v pspadu se objeví chybová hláška "Systém Windows nemůže získat přístup k //c.imedia.cz/context. Zkontrolujte název umístění. " Všechny ostatní stránky jdou nahlédnout bez problémů. Problém se objevil v těchto dnech, můžete mi poradit, jak to mohu spravit? Děkuji.
Reklamu vkladajte do stránky pomocou html tágu, viz https://www.webzdarma.cz/podminky/podminky-reklama/ nikoliv okopírovaním celého kódu ktorý má byť generovaný automaticky a vloží sa na miesto html tágu reklamy.
Děkuji. To znamená, že vytvořím prázdnou stránku Reklama.html, kterou nahraju na web, v nastavení použiju odkaz Reklama.html a z indexu kód reklamy smažu? Prosím o upřesnění, nemám s tím zkušenost, chtěl bych jen vyřešit popsaný problém.
Záleží ako si nastavíte správanie reklamy. Ak používate na stránke iframy, tak je vhodné reklamu vložiť do jedného súboru. Ak stránku zobrazujete v jednom súbore, tak len vložíte na vami požadované miesto html kód ktorý sa nahradí automaticky reklamou na miesto kde reklamu v obsahu chcete mať.
Presné chovanie reklamy je vysvetlené v odkaze ktorý som Vám napísal v predošlom príspevku.