Odstavená doména

Dobrý den,
Také mi byly bez informačního emailu odstaveny stránky na doméně reindl.euweb.cz .
Prosím o informaci, z jakého důvodu.
Děkuji
Hosting som obnovil, systém ho odstavil z dôvodu preťažovania. Niektorý z vašich skriptov sa zacyklil a vygeneroval HTML výstup väčší ako 5MB.
Mnohokrát děkuji
Reindl
Dobrý den,
Včera (24.11.2016) mi byly odstaveny stránky na doméně reindl.euweb.cz . Po mém příspěvku byly z Vaší strany rychle obnoveny. Večer se však již opět zobrazovala stránka s informací o odpojení. Předpokládal jsem, že řešíte nějaké problémy, takže jsem se neozýval. Do současné doby (25.11.2016 -17:00) jsou však stále neaktivní. Na stránkách jsem v poslední době nic neměnil. Je problem s mým kódem stránek nebo je to způsobeno jiným problémem?
Hezký víkend
Reindl

Děkuji
Doména reindl.euweb.cz bola odstavená z dôvodu preťažovania servera. Pravdepodobne sa Vám niektorý zo skriptov zacyklil a vygeneroval HTML výstup väčší ako 5MB. Hosting som obnovil.
Dobrý den
Dnes jsem zjistil, že mám opět odstavené stránky. Stránky nebyly v poslední době (více jak půl roku) měněny a po několik let doména fungovala bez jakýchkoli problémů. Kód je v čistém HTML a scipty jsou pouze počítadlo přístupů a zobrazování reklamních bannerů.
Kontrolou souborů na serveru jsem zjistil, že soubor hlavicka.html byl zkrácen. Přenesl jsem soubory ze zálohy. Zkrácený soubor je v hlavicka.bak. Může být změněný soubor příčinou problémů a jak k tomu mohlo dojít?
Reindl
Dobrý den,
situaci jsem prověřil:

Problémový soubor je Prevodnik_R_I2.html
Má více než 5MB, při jednom požadavku se tedy odešle více jak 5MB najednou, což je důvod odstavení (takto velký požadavek totiž většinou značí např. zacyklený skript)

Díval jsem se na soubor a problém je v tom, že přímo v HTML máte inline obrázky. Pokud je z HTML vyjmete a dáte je externě, problém se již nebude opakovat.
Děkuji za informace, něco s tím udělám
Reindl