Odstavená doména

Hezký den,
někdy v první polovině listopadu mi přišel email o překročení limitu místa v databázi. Nepotřebná data z databáze jsem odstranil a nyní má velikost 12 MB, což je v limitu. Náhodou jsem ale přišel na to, že je doména odstavená, a to zhruba od 13. listopadu. Mohu znát důvod? Nejsem si bohužel vědom jiného porušení podmínek.
Děkuji.
Dobrý den
doména byla odstavena z důvodu přetěžování serveru, kdy se nejspíše zacyklil nějaký PHP skript a vygeneroval HTML výstup větší než 15MB. Doménu jsem obnovil.
Dobrý den,
21.10.2016 jsme obdrželi tento email od webzdarma:
----------
Vážený uživateli služby Webzdarma.cz,

na Vaší doméně shvl.wz.cz jsme nezjistili za poslední dva měsíce žádný přístup. Pokud Vaše stránky během následujících sedmi dnů nezaznamenají žádnou návštěvu, budou automaticky zrušeny.

Jestliže již nadále nemáte zájem služby WebZdarma.cz využívat, tak nemusíte nic dělat, a Vaše doména bude automaticky smazána.
----------

Provedli jsme refresh, stránka se nadále zobrazovala, nicméně dnes již web není aktivní. Přitom stále jsou v nastavení viditelné soubory (obsah webu), taktéž program je aktivní a vše se jeví jako funkční, ovšem nic se nezobrazuje.
Dobrý den,
stránka se mi korektně načítá a zobrazuje, kde konkrétně je chyba?
Můj problém je vyřešen, děkuji.
Skripty prověřím a umravním.