obnova

Dobrý den,
mám problém s emailem, nic na něj nechodí. Prosím o pomoc!

Děkuji
Dobrý den,

ve vaši email schránce eviduji 412 emailů. Z toho 225 v přijaté poště.
Děkuji....již vše dorazilo v pořádku. Měla jsem několik telefonátu o zaslání emailu, které nedošli. Po vyzkoušení zaslání zkušebního emailu z jiného mého emailu, který nedorazil, jsem Vás kontaktovala. Je možné, že mohl být výpadek Vašeho serveru, nebo došlo k nějakému zacykléní mého emailu? Jak se mohu do budoucna vyvarovat, aby se to neopakovalo. Je to pro mne velmi důležité z důvodů používání emailu v podnikání!

Děkuji za odpověď!

Emaily můžou mít i zpoždění, záleží jak hodně je vytížen email server který email zpracovává. Při úmyslné zátěží spamerem mu to může chvíli trvat než email do schránky dorazí.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata