WordPress

Dobrý den, chci se zeptat. Když aktualizuji WordPress je možné že se aktualizace nepovede. Stránky a databázi pak obnovím ze zálohy. Ale stránky aktualizovat z bezpečnostních důvodů stejně musím. Co se dá v tom připadě dělat? (Jediné co mě napadá, před aktualizací vypnout všechny pluginy a po aktualizaci je zkusit postupně zapínat).
Dobrý den, doporučujeme vytvořit si zálohu ftp i databáze z před aktualizace aby jste se pak kdykoliv mohli vrátit zpět.
Dobrý den, to ano. Vrátit se zpět v tom případě že mám stránky zálohované mohu. Ale co dál? Aktualizovat stejně v budoucnu musím, jinak se stránky zavirují. To jen stačí zkusit to po nějáké době znovu a doufat že aktualizace proběhne už v pořádku?
Aktualizaci redakčních systémů doporučujeme. U nových verzí neeviduji že by byli zpětně nekompatibilní ze staršími verzemi php. WordPress se dokonce dokáže aktualizovat plně automaticky pokud je na stránke alespoň minimální návštěvnost i ve formě robotů. Co se týče pluginů, ty je zřejmě potřeba aktualizovat manuálně.