WordPress

Ahoj, chtěl bych si nainstalovat WordPress ale v nastavení tam odkaz na něj nevidím, tak jako to je ve videonávodu. Je třeba mít placenou nějakou vyšší verzi jako třeba "Premium"?
Dobrý den, váš účet se nachází na starším servery kde instalace wordpressu není možná. Přechod na nový server je možné vykonat smazáním hostingového účtu a jeho opětovným založením.
Při instalaci WordPressu se ani po hodině v e-mailu nic neobjevilo. Máte tam asi chybu.
Dobrý den, spustil jsem instalaci znovu a korektně se provedla. Již by jste měli obdržet email z údaji, za komplikace se omlouváme.
Dobrý den,
mám stejný problém, odkaz na instalaci Wordpressu v nabídce nemám. Jak mám smazat účet - nabídkou "zrušit služby" v nastavení? A s jak dlouhým výpadkem webu mám počítat - za jak dlouho se smazání projeví a je znovu možné stejný účet založit?
Předem děkuji za odpověď.
Zkusila jsem tedy účet vymazat a znovu založit a nyní se mi místo webových stránek zobrazuje pouze prázdná bílá stránka. Kde je chyba?
Dobrý den, eviduji že doména bylinyfrohlich.wz.cz korektně běží, je tedy vše v pořádku?
Jak je to s administrací WP ze zahraničí. Nejde mi vůbec přihlášení do administrace WP. Několikrát jsem zkoušel přeinstalovat ale stále to nejde. Může to být tím, že jsem aktuálně v zahraničí? A jde to nějak standardně obejít nebo musím přes VPN pokud je toto příčina problémů.
Dobrý den, prosím napíšte na podpora@webzdarma.cz - administrátoři se na to podívají. Děkuji
Omlouvam se,
plany poplach, akorat jsem zapomel jak se k administraci dostat.
Takze vse funguje

Dekuji

Mejte se hezky

Dobrý den, jde domena.webz.cz (jupiter.server) převést na domenu s podporou wordpress?
Ptám se, nebo si jako laik myslím, že zde doporučený návod - tj. stránky vymazat a znovu registrovat asi nebude fungovat.
Koncovku webz.cz totiž při registraci nové domény nevidím. Děkuji za odpověď.
Dobry den,
pokud mate placeny program tak vam mohu ucet presunout. V opacnem pripade napiste po zruseni email podpory a domenu vam docasne povolim k objednavce
Nové prostředí administrace - starý neplatný obsah automaticky rozesílaných e-mailů, podpora/požadavek na WordPress nikde. Zmatenost, chaos, bordel, sračkoidní formulářové prvky i tady. Moc hezký narozeniny. Mimochodem, proč mám pocit, že jste nějak provázání s Endorou a máte stejné problémy, stejnou "strategii"?
Dobrý den, můžete to prosím víc konkretizovat? Bohužel nevím přesně určit co se vám nepozdává na nové administraci. Snažíme se jít cestou co nejjednoduhšího a přívětivého nastavení pro úplné začátečníky které může více možností spíš mást. Co se týče podpory pro wordpress tak k té poskytujeme jen tu základní v nastavení určitých funkcí aby obsah běžel na našich serverech korektně. Další záležitosti je potřeba řešit přímo s podporou nebo komunitou wordpressu a jeho doplňků. Nevím proč takový pocit máte, endoru vlastní nadnárodní společnost Webglobe, nás nikoliv. Jaké problémy nás s nimi dle vás spojují? Strategie je samozřejmě stejná, poskytovat bezplatný webhosting. My jsme začali v roce 2000, endora v roce 2008 (zdroj www.nic.cz)