Prechod na https.

Dobrý deň,
dostal som za úlohu spravovať firemnú stránku www.dsssemsa.euweb.cz a v rámci gdpr odo mňa správca ochrany osobných údajov - osobnyudaj.sk, žiada, aby táto firemná stránka používala protokol https.
Chcem sa teda opýtať, či je možné prostredníctvom Let's Encrypt prejsť na toto zabezpečenie, alebo je potrebné stránku presunúť na platený program a až potom budem môcť prejsť na https?
Dobrý den, certifikát od Lets Encorypt je dostupný u všech našich domén 3 řádu, viz https://dsssemsa.euweb.cz/
certifikát od Lets Encorypt je dostupný u všech našich domén 3 řádu, viz https://dsssemsa.euweb.cz/
Není tomu tak, na adrese je Protokol HTTPS je dostupný pouze ve variantě Premium. Po přihlášení do svého účtu si můžete služby navýšit.
Když se přihlásíte na uvedené adrese objeví se stránka "405 Not Allowed"
Mám už aktivní variantu Prémium, ale k tomu jen doménu třetího řádu krchlebska1893.wz.cz, tak se mi nedaří najít místo kde to SSL zapnout. Je tahle kombinace možná?
Dobrý den, ano, tato varianta je možná. Pro domény 3 řádu máme vygenerován certifikát pro všechny tyto domény. Postačí mít aktivní program Premium a vykonat přesměrování na verzi s https.
Dobrý deň. Chcel by som vás požiadať o radu ako môžem zmeniť email, keďže do súčasného sa už nemôžem dostať a chcel by som prejsť na platený program. Vzhľadom k tomu, že nevyhnutne potrebujem faktúru, ktorú odosielate na nastavenú emailovú adresu. Vopred ďakujem za radu.
Prosím viz https://www.webzdarma.cz/podpora/8-administrace/289-nemam-pristup-ke-svym-strankam-co-mam-delat
Uvažujete o dostupnosti certifikátů i ve službě "Zdarma"?
Dobrý den, je mi líto, u programu Zdarma o zavedení SSL neuvažujeme. Děkujeme za pochopení.
Dobrý den, přestože mám vygenerován SSL certifikát a na stránce se mi objeví, že je přes Let's Encrypt ověřeno, Mozzila mi háže, že je stránka nezabezpečena a dokonce mi zablokovala stránku.
Dělám si stránky sám, takže jsem vkládal kód dle bodu 2.
r-s.wz.cz doplnil jsem příkazy v .htaccess aby stránka běžela na https, tyto jste tam neměli