Povinné náležitosti webu

Dobrý den,

mám dotaz týkající se ze zákona povinných náležitostí obsahu webových stránek. Vím, že je zde pravidlo pro podnikatele, kteří musí ze zákona na svých webových stránkách uvádět určité informace. Nikde jsem se ale nedočetl, jestli jsou zde nějaká pravidla a povinnosti pro nepodnikatelské subjekty. Jaké jsou tedy povinnosti, které mi zákon nařizuje plnit (jestli nějaké jsou), pokud vlastním nějaký web? Děkuji za odpověď.

Lukáš
Dobrý den, povinné údaje jsou jen pro podnikající osoby/firmy. Pokud nimi nejste a provozujete stránku ze soukromých účelů, nevím o tom že bylo nutno uvádět jakékoliv kontaktní informace.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata