Co se stalo s reklamou?

Dobrý den,
dneska jsem otevřel svoje stránky (program Zdarma) a vyskočil na mě obrovský reklamní banner ve spodní části okna. To je nějaká novinka, nebo se něco pokazilo? Při zakládání stránek jsem si výslovně vybíral variantu s reklamním proužkem na spodním konci každé stránky a žádné podmínky jsem za celou dobu provozu stránek (cca od roku 2013) neporušil, tak nevím, co se děje. V nové verzi administračního rozhraní nemůžu najít žádné nastavení, smluvní podmínky ani žádné jiné informace, tak se ptám tady.

Vyskakovací banner je něco, co na svých stránkách v žádném případě nechci, takže jestli nebude možnost vrátit se k původnímu formátu, budu se muset přesunout na jiný server.
Dobrý den, vše je i nadále v souladu s podmínkami použití https://www.webzdarma.cz/podminky/ bod 10.6. Provozovatel služby si vyhrazuje právo automaticky vložit na uživatelské stránky reklamní banner a to v libovolné velikosti. Pozice vloženého banneru bude zvolena automaticky dle interních algoritmů s tím, že provozovatel je oprávněn vložit reklamní banner na pozici dle svého uvážení.
Hm, trochu podpásovka, ale prá
(omlouvám se za nedokončený minulý příspěvek - enter na nesprávném místě)
...ale právně v pořádku, poskytovatel na to má právo a protože je služba zadarmo, tak si nemám na co stěžovat.
Poslední dotaz: dají se někde zjistit nějaké podrobnosti o těch interních algoritmech? Po chvíli průzkumu jiných webů na WZ vidím, že existují i takové, co mají reklamu umístěnou pevně nahoře nebo dole bez překrývání obsahu a bez nutnosti ji ručně zavírat. Nemám problém upravit kód stránek, aby splnily podmínku, která to umožňuje, jenom bych tu podmínku potřeboval znát.
Tak ne, poslední dotaz to nebyl, mám ještě jeden. Je možné potlačit zobrazování reklamy ve specifických souborech? Mám na konci každé stránky malý iframe s počítadlem návštěv, v něm se teď nově zobrazuje druhý banner a úplně celý ho zakrývá. Podle původních i nových podmínek mám povinnost nechat zobrazit "reklamní banner", ne dva bannery.
Dobrý den, reklama je do vaši stránky vkládána před koncový tág body. Pokud se jedná o standardní reklamu (nezavíratelnou) a překrývá obsah, je toto překrytí způsobeno vašim kaskádovaním (CSS). Pokud se jedná o reklamu zavíratelnou, tak po jejím zavřetí se znovu nezobrazí po nějakou dobu (běžne do expirace cookies). Co se týče vašeho počítadla v iframe, pošlete v jeho výstupu php skriptu hlavičku jako běžný text (nikoliv html) a reklama nebude vložena.
Možná můžu doporučit zikum, kde mát free 1GB, bez reklam, ssl certifikát a doménu 3. řádu (nebo gq, td atp jsou zdarma s určitými podmínkami)
->Teddie: OK, díky. Není to to, v co jsem doufal, ale aspoň vím, na čem jsem.
->Patrik: díky moc. Původně jsem uvažoval o Endoře, ale Zikum taky vypadá velice zajímavě.