Reklama na webu

Dobrý den,
měl bych dotaz. Po koupi domény se mi začala objevovat na webu reklama s názvem: "Web zdarma je i pro tebe". To se mi nelíbí, protože tato reklama překáží obsahu, což ta klasická reklama nepřekážela. Proto mám dotaz, zda by to nešlo nějak vyřešit.
Děkuji.
Přeji hezký den,
Michael Schedivý
Dobrý den, reklamu lze zavřít kliknutím na X v jejím rohu nebo zakoupit placenou variantu webhostingu u kterého se do obsahu vůbec nevkládá.
Dobrý den. Je ze strany Webzdarma legitimní, že zobrazuje u bezplatných tarifů reklamu. Přesto bych chtěl poprosit, abyste si ujasnili, jak jí chcete zobrazovat. Nové "floating" řešení

<img src="https://www.webzdarma.cz/assets/static/banner-wp.png" style="width: 100%; max-width:100%;">

totiž nenahradilo to staré

<!--WZ-REKLAMA-1.0IZ--><div style="clear:both;width:100%;height:90px;padding:0px;z-index:99;position:relative;"><div style="width:728px;height:90px;margin:0 auto;"> <script src="https://www.webzdarma.cz/assets/static/floatad.js" async defer></script></div></div><!--WZ-REKLAMA-1.0IK-->

ale pouze ho doplnilo. To staré je v kódu stále přítomné, i když už reklamu nezobrazuje, a jen způsobuje bezdůvodné výškové prodloužení a zejména nevaliditu stránky dle https://validator.w3.org/

Děkuji.
Dobrý den, reklama je i nadále vkládána přes https://www.webzdarma.cz/assets/static/floatad.js - zde se tedy nic nezměnilo. Jen její výstup je mírně pozměněn dle typu zobrazeného reklamního sdělení.
Můžete prosím uvést adresu nějaké zákaznické stránky na vašem serveru, která regulérně zobrazuje pevnou reklamu v horní nebo dolní části stránky, jako to bylo po mnoho let? Zobrazil jsem si jich více v několika nejaktuálnějších prohlížečích na Windows 10 a vidím vždy maximálně prázdný pruh, který narušuje layout a jehož kód způsobuje nevaliditu stránky.

Příklad 1: http://rekreace-krkonose.wz.cz
Jak ukazuje screenshot https://ctrlv.cz/Q0gT tak doplňek Adblock Plus je ve Firefoxu explicitně deaktivovaný a na vrchní části stránky, kde se vyskytuje inkriminovaný kód, je jen prázdný pruh. Taky si všimněte chyby, kdy je zavírací křížek nové "plovoucí" reklamy úplně mimo reklamní box (místo toho je posunut výrazně vpravo), což jsem viděl v nejednom případě. Microsoft Edge bez jakýchkoliv doplňků taktéž vykresluje tuto stránku s oběma zmíněnými nedostatky.

Příklad 2: http://www.avaz.wz.cz
Jak ukazuje screenshot https://ctrlv.cz/z9v6 z Microsoft Edge (opakuji že bez jakýchkoliv doplňků), tak tentokrát je prázdný pruh, kde se dříve zobrazovala reklama, umístěný dole. A nová forma "plovoucí reklamy" má zavírací křížek na správném místě, což dokládá nahodilost problému.


Pro srozumitelnost uvedu, že pevnou reklamou v horní nebo dolní části stránky, jako to bylo po mnoho let, myslím tuto

<!--WZ-REKLAMA-1.0IZ--><div style="clear:both;width:100%;height:90px;padding:0px;z-index:99;position:relative;"><div style="width:728px;height:90px;margin:0 auto;"> <script src="https://www.webzdarma.cz/assets/static/floatad.js" async defer></script></div></div><!--WZ-REKLAMA-1.0IK-->

a novou plovoucí "floating" reklamou myslím tuto

<img src="https://www.webzdarma.cz/assets/static/banner-wp.png" style="width: 100%; max-width:100%;">

Nejsem odborník přes kódování webů, takže možná jsou oba úryvky kódu nějak propojené. Provedl jsem jen laickou analýzu přes vývojářský nástroj vestavěný v prohlížeči. Selskou logikou mi však vychází, že nové řešení plovoucí reklamy by nemělo způsobovat prázdný pruh v horní nebo dolní části stránky.
Tady mimochodem vidím váš více než měsíc starý příslib, že věc je v řešení, tudíž nerozumím tomu, proč problém popíráte. https://www.webzdarma.cz/forum/detail/36890
Dobrý den, reklama je stále v řešení. Pokud vám na stránce překáží je možné přejít na placenou variantu u které ji do obsahu nevkládáme.
Uběhl skoro rok a situace je identická. Kód starého řešení reklamy na dně stránky je pořád přítomen, přestože žádnou reklamu nezobrazuje a stránky jedině vizuálně rozbíjí, a validita stránky dle https://validator.w3.org se stále nekoná.

Kolik let to ještě budete řešit?
problem ma v reseni vyvojove oddeleni. Pokud vam nase stavajici reseni nevyhovuje tak jsou k dispozici premiove programy.