HTTPS není dostupné

Dobrý den.
Když se v prohlížeči zadá adresa bez http://, zkusí prohlížeč rovnou https:// a zobrazí se stránka

HTTPS není dostupné
Šifrovaný protokol HTTPS je dostupný pouze v prémiových variantách.
Má to však řešení — jste li majitel stránek, aktivujte si prémiový program ve své administraci služeb.
Aktivovat HTTPS Pokračovat na nezabezpečený web

Existuje způsob, aby se tato hláška nezobrazovala a čtenář dostal rovnou http? Tato stránka vypadá dost výhrůžně, jako by můj web byl zrušen a ne každý pochopí, že web navštívit lze v nezabezpečené variantě (a že nezabezpečená varianta neznačí nějaké hrozby ukradení hesel ke kreditce nebo cosi :)).

Nebo to vypnout nelze, jen byl nově přidán důvod navíc proč si zaplatit?
Dobrý den, přesměrování na HTTPS vynucují samotné prohlížeče. Záleží tedy jak má daný prohlížeč dotyčný nastaven. V základním nastavení je vynucení https aktivováno. Jestli lze deaktivovat prověřte u podpory dotyčných prohlížečů (Chrome, Firefox, IE, atd). Pak bude potřeba tuto informaci nějak dostat k vašim koncovým návštěvníkům aby si upravili chování jejích prohlížečů.
Děkuji, mně šlo o to, jestli to lze nějak technicky vyřešit na vaší straně.
Pokud čtenáři vzdají prohlížení stránek, protože se jim objeví "divná" stránka o nezabezpečení, už nebudu schopen s koncovými návštěvníky diskutovat o vypnutí https v prohlížeči.
Dobrý den, z naši strany bylo vyřešeno přidáním odkazu na nezabezpečenou verzi stránek ke hlášce "HTTPS není dostupné" co jsme v minulosti neměli. Víc bohužel nelze udělat, jelikož HTTPS není v bezplatné variantě dostupné, proto není možné na tomto protokolu vykonat automatické přesměrování na nezabezpečenou verzi a nebo zobrazit váš obsah.
Chápu, že používám služby zadarmo. Rozhodně.
Přesto bych si tu https stránku uměl představit jinak.
Teď jsou tam veliké nápisy, že pokud náhodou mám tyto stránky, jestli bych si nechtěl dokoupit služby. A pak malý nápis pro všechny ostatní, že lze přejít na nezabezpečené stránky.
DObrý den,
mám dotaz mám účet "Základ" a aktivní https, vložen soubor httacess (neběží to na WP), když ale kdokoli zadá www.domea.cz tak je problém, zkoušel jsem jestli se dá nastavit alias s www a bez www
Dobrý den, certifikát obsahuje jen možnosti pro doménu 3 řádu trnavkapacov.wz.cz, nikoli pro další 4 řád, tj nesmíte před název dávat www ke kterému není certifikát vystaven.
Dobrý den,

na doméně notecskas5.wz.cz jsem si ve Wordpress instalaci cvičně nainstaloval plugin Really Simple SSL. Byl jsem zvědaný, zda by tento plugin dokázal podporoval SSL komunikaci i na verzi služby zdarma.

Bohužel se stalo, že nyní není dostupný ani samotný web, ani wordpress administace. Vždy se zobrazí hláška "HTTPS není dostupné." Nepomohlo ani smazání pluginu Really Simple SSL z adresáře pluginů.

HTTPS nepotřebuji, vystačím si v pohodě i nadále s HTTP verzí webu ve variantě zdarma.

Poradíte mi prosím někdo, jak se není zpět na web a/nebo jeho administraci dostat a vypnout přesměrování na HTTPS?

Moc díky všem za radu

Jakub Albrecht
Dobrý den, stránka http://notecskas5.wz.cz/ mi korektně běží na nezabezpečnom protokolu.