Přesun aliasu na hlavní doménu

DObrý den, jede mi eshop na jiné platformě a nyní se přesouvám na WP. Založila jsem si zde "testovací" doménu, ale až budu mít web ve WP hotový, chci ukončit stávající platformu a dát si onu doménu jako alias. Je poté možnost udělat z aliasu hlavní doménu? Děkuji za odpověď, Katka
Dobrý den, bohužel nelze prohodit alias doménu za hlavní, bylo by potřeba aby jste doménu nepřidávala jako alias ale k ní založila plnohodnotný webhosting a obsah následně manuálně překopírovat z účtu do účtu.
Dobrý den, já mám právě zaplacený hosting již na této doméně, nový hosting již platit nebudu. Není nějaké jiné řešení, nebo se budu muset spokojit s tím, že web budu provozovat na současné doméně a alias budu používat k prezentaci?
Dobrý den, webhosting vám dokážeme přesunout, nemusíte nového nic hradit. Je však potřeba aby jste si novou doménu z účtu v části domény odstranili, odhlásili se a objednali webhosting k ní znovu čím se založí do nového účtu pro tuto doménu. Nebo lze pokračovat dál v tomto nastavení jak to máte nyní kde přesměrujete hostingovou variantu na novou doménu. Jen pro přihlášení do hostingu, mailů atd budete používat původní doménu.
Dobrý den, chapu to tedy takto že když zruším doménu novou a založím nový hosting dá se to předělat?
Dobrý den, ano, postačí novou doménu odstranit z daného účetu, odhlásit se a znovu ji objednat čím se založí účet jen k ní. Vytvořenou objednávku již nehraďte, napište nám na podpora@webzdarma.cz a placený webhosting vám přesuneme.