Nepřicházejí nové e-maily

Po nastavení nového registračního e-mailu mi přestaly fungovat příchozí e-maily. Mail lze pouze odesílat. Co s tím ?
Co myslis pojmem "registracni e-mail"? Jake prichozi e-maily ti prestaly fungovat? Odkud je lze pouze odesilat? Pokud prijdes k doktorovi a reknes mu "Me boli." tak ti taky moc nepomuze.
V nastaveni mojeho uctu e-mail je kolonka pro e-mail na který se má poslat informace o registraci. Ten jsem zmenil protoze uz neexistuje.
Od te doby se vraci vsechny e-maily poslane na muj e-mail, pritom
ja muzu psat e-mail ode mne komukoli.
tak vysvetlil jsi jednu vec, a to jeste nepresne. Vytahnu tedy svou kristalovou kouli.......... V administraci -> Nastaveni -> e-mailova schranka sis zmenil e-mail v textovem poli "adresa mimo webzdarma". Na te same strance mas zaskrtnuto treba "Aktivni schranka". Na tu adresu, kterou jsi zadal, ti prisel potvrzovaci e-mail s odkazem, na ktery jsi zajiste kliknul. Z weboveho rozhrani k tvemu uctu "cokoliv@dovolena.unas.cz" lze normalne odesilat maily komukoliv, na druhou stranu do teto schranky nelze e-maily prijimat - vzdycky se vrati. Ovsem nevraci se jenom tak, ale vzdycky s nejakou hlaskou - duvodem. Treba Quota exceeded, nebo User doesn't exist atd. Ale tady uz se mi ma kristalova koule zamlzila a doplnit musis ty.
nepřichází mi maily
Dobrý den pane Ondrák, můžete to víc upřesnit?

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata