E-MAIL?

Zdravím! Potřebuji pomoct s tímto: Když jsem se registroval tak jsem zadal, že chci e-mail registrace skončila a v nastavení jsem našel položku e-mail nastavení, ale je tam jen @herodova4.unas.cz a nevím, kde si mám založit ten mail? Poradíte?
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?12
Pořád mi to nejede poslal jsem si mail na dum@herodova4.unas.cz a nic mi nepřišlo! Musím si jméno někde předtím napsat? Přistup do schránky mám, když se přihlásím tak "mail" nebo "poštovní schránka" píše mi to nepovolený přístup! Co s tím?
nic. cekat. http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?4
To budu čekat vždy, když budu mít jiný začátek emailu? dum@herodova4.unas.cz, xxx@herodova4.unas.cz - bude se mi to chovat jako normální jedna e-mailovka nebo jak více e-mailových schránek? Nebo už další mít nemůžu?
Bude se to chovat jako jedna emailová adresa. Na wz je emailový koš, tzn. že vše chodí do jedné společné schránky. Takže čekat na aktivaci budeš jen jednou.
Děkuji!
prosím o radu, co mám dělat, když čekám už skoro jak měsíc na schválení e-mailové schránky. Zkoušel jsem si poslat testovací e-mail na mou schránku mario@fryery.wz.cz a došla mi zpět chybový e-mail. index mám umístěný správně v hlavním adresáři a všechno malými písmeny

předem děkuji za jakoukoli pomoc
zmenit poskytovatele mailu :-)
hmm tak tuhle odpověď jsem nechtěl slyšet :)
Mám stejný problém jako Mario. Nevíte někdo jak to můžu vyřešit?
tak už mě to funguje. Celé dny jsem si hrál s nastavením v administraci a pořád nic. Pak jsem na to možná přišel, proč mi to začalo fungovat. Na ftp jsem měl kromě souboru index.html i jiné soubory, kvůli přehlednosti, jelikož používám rámce. Po pár dnech než systém pochopí, že tam je soubor index schránky začne fungovat. Snad Vám tato rada pomůže, všem co to ještě nefunguje.
Mario: soubory webu nemaji s e-mailem vubec nic spolecnyho
http://cs.wikipedia.org/wiki/Logick%C3%BD_omyl#Kauz.C3.A1ln.C3.AD_klamy
Tomik: Nevím proč ale dříve jsem tam měl přímo v hlavním adresáři s index.html ostatní soubory. Nyní jsem tam nechal jenom index a zbylé soubory šoupl do složky. Systému asi pak "hráblo" uvědomil si, že tam je soubor index no a nyní už můžu posílat i přijímat e-maily, sice to trochu trvá ale budiž :-) Tak to vidím já, mohl jsem si tuto informaci nechat pro sebe a pokud tato rada nikomu nepomohla, nebudu tedy zbytečně spamovat toto forum.
uz vim jak to funguje musite si poslat mail na tu adresu napriklad kdyz mate adresu domeny www.anca.wz.cz tak si poslite email na anicka@anca.wz.cz a prihlaste sa na wz a dajte mail a uz to funguje(aspon mne to zabralo:D)
Ano je to tak když máte třeba stránky super.wz.cz tak pošlete z jiné schránky mail na: něco@super.wz.cz napište co chcete protoze je to jedno.Potom se prihlaste na mail a nebude vam zobrazovat chybu ale najedete do emailu a bude fungovat. Je to vyskouseny a me to suprove fajruje
<HTML>2andrej&Martin: jak již psal Tonik - viz http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?4 ;-)</HTML>
Problem je v tom, ze ked som zakladal svoj web, uviedol som svoj stary mail a nastavil som nan presmerovanie a nechcel som aktivnu mailovu schranku na webzdrarma. Casy sa menia a ja som nastavil presmerovanie na novy mail, ale po mesiaci som zistil, ze maily mi chodia stale na povodnu adresul, tak som si vytvoril mail aj na webzdarma. Uspesne som prezil 14 dni, presmerovanie som zrusil, mam nastaveny mail na Aktivni schranka, ale maily mi stale chodia na tu staru adresu. Neviete mi prosim niekto poradit co s tym? Dik za odpoved.