error system

system have problem?
I have problem when I try to run in ftp. And I think, maybe depend on server
<HTML>Tell us more about your problem. Can you post here your ftp log? I have no problem connecting to ftp.</HTML>
So to 3 o'clock, I used ftp by totalcomnader normal.Then I went but I forgot to logout in totalcommander.So I returned and began to work, sometime I could connect to server by Totalcommander, sometime couldn't.But it 's problem that I can't up file on server :(( .

I don't know where is error? from the srever or from my totalcommander .
I received error "transfer failed,continue operation"
<HTML>It is possible, that you have exceeded the space of your web. Can you post your ftp log? Just double-click on the white field next to the button Logout (as shown <a href="http://faq.webzdarma.cz/pictures/ftp5.gif">here</a>) and search "Quotas using...".</HTML>
so, I still dom't know how to solve ?
I alway received mess "transfer failed,continue operation" when I upload file
<HTML>Tell me, what`s written in the ftp log on the row beginning "Quotas using". I would like to know at first, how much space you have. Beacuse it can be the reason of your problem.</HTML>
hruha: send password to info@ds.mysteria.cz
@Thailia :226 Quota : using 32.00 of 50000KB(0,06% used)

@ds : send password? what for?
<HTML>Thx, so space is not the reason. And what about now, at the night? The same problem? Because I tried it now and I uploaded a 4MB file quickly without problems.</HTML>
yes, still the same problem.I have sitted here from 6 o'clock with this problem. hix, help me. I have to complete this work

So you have any idea?
hostname=kolejsprava.webz.cz
username=kolejsprava.webz.cz
<HTML>ds: he can connect to ftp, but he can`t upload files.</HTML>
Thalia: myslel jsem, že je to ten případ, kdy se někdo přihlásí s tím, že má jako username ftp:... a otevře se něco, kde mu chybí soubory, prostě se někam k webzdarma přihlásí, ale ne zrovna k svému účtu

nevíš kam se poděl r2--d2?
<HTML>2ds: o chybějících souborech nic nepsal, jen že mu to píše chybu při uploadu. Navíc, že hostname a login mají být stejné, to ví už z jiného svého threadu. (kam se poděl r2--d2 nevím,proč?)

2hruha: and if you use ftp via browser?
ftp://kolejsprava.webz.cz:password@kolejsprava.webz.cz</HTML>
@Thailia :226 Quota : using 32.00 of 50000KB(0,06% used) - proto jsem myslel, že tam nic nemá

r2-d2 chtěl pořád "zpustit" stránku, psalo mu to 404, stránka nešla zaregistrovat a teď ten jeho příspěvek nemůžu najít
<HTML>>> send password to info@ds.mysteria.cz
jeste jednou sem napis takovou vec a bude zle.</HTML>
<HTML>2ds: jj, ale je možný, že to má zrovna smazaný :-) (r2d2-Hledání najde jeden jeho starší thread,ten novější je smazaný,já ho ale nemazala).</HTML>
Richard: zdá se, že to není ožrala z koleje
<HTML>ds: proc by nebyl? :) jen ma jiny stav... predtim se mu pletli pismenka a ted zase mluvi anglicky ;))</HTML>
Richard: a nevíš prosím tě, kam zmizel příspěvek od r2--d2?
<HTML>Nevim, mozna jsem to smazal ale nepamatuju se...
ja jsem zkousel vytvorit domenu a--b.xxx.xx a i kdyz poprve to hodilo 404 misto 403 tak po nahrani a smazani indexu to pak uz hodilo vzdy 403 vse jinak bylo plne funkcni, problem nebyl na strane wz</HTML>
takze co mam delat, bros? Uz jsem cekal az rano ale jeste jsme nemohla upload file do serveru a opak, taky .
nahrát sem FTP log
a jeste totalcommander?

ted jeste nemuzu upload file.

nebo kdo je admin, prosim help me!

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata