Vloženie

Prosím nechápem ako sa dáva na internet moja stránka, tu to píše ale ja tomu nechápem, prosím vysvetlite mi to.
Stránku si nejprve musíš vytvořit u sebe na pořítači pomocí některého programu na tvorbu webových stránek.
Poté se přihlásíš do svého administračního účtu (www.wz.cz/admin) a zde ve správci souborů je v levé části Napsáno nahrát soubor. Klikneš na tlačítko "Procházet...", vybereš soubor, který chceš nahrát na server a klikneš na tlačítko "OK". A znovu s dalším souborem, a znovu, a znovu, dokud nebudeš mít všechno zde.
Lenže ja som to urobil! Ale napíše mi: Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
Pozor: system je citlivý na velikost písmen ! (tzn., že Index.htm není totéž, co index.htm)
Stejně tak nefunguje, pokud je index.html umístěn v nějakém podadresáři.

Ja neviem čo mám robiť, mám tam súbory zip, html, jpg.
Taže ja fakt neviem.
+ napíšem svoju adresu www.lopuchovsky.wz.cz a naskočí tamten dlhý text, keď viete tak poradte PROSÍM.
UŽ VIEM UŽ JU MÁM NEMAL SOM INDEX ALE UŽ MÁM! XD

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata