jo smazte to a je to ze

zmeni mi stranku ted kdyz si na ne stezuju jednoduse to smazou nefunguje vam to ja si delam stranku 1mesic v nefuncknim[skoronefunkcnim] FTP a vy mi to poserete zmenite mo to FAKT SKVELE
Hele, když už děláš děsně důležitýho, tak můžeš taky napsat, kde je ve tvém příspěvku pointa, protože já vidím jedinou: lidskou blbost!
Ono dělat stánky v FTP je pěkná pitomost, FTP slouží pouze k přenášení souborů z počítače na web a naopak. Já osobně dělám stránky v editoru a pomocí FTP je na web jenom kopíruju.

Takže si příště nejdřív zameť před svým prahem a teprve potom dělej hvězdu.
>> Tom: Ale co tě vede - to je profík. Já dělat stránky v FTP neumím, a ty koukám taky ne ;) Technologie nového tisíciletí :o)

>> King: Fakt sem nepochopil, o co ti de. Tohle zní jen jako nadávka. Jaká stránka ti byla smazána - ttvlacky.wz.cz mi normálně jede. Neporušovals podmínky zobrazení reklamy? Zkus přístě napsat trochu víc než jednu větu bez interpunkce plnou nesrozumitelných osočení.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata