proc uz nemuzu editovat v html ?

Prosim vas, dlouho jsem tu nebyl a najednou je zmenene prostredi,
ja jsem v zahranici a potrebuju zmenit par kontaktu na webu ktery mam v html, jenze uz to nejde. Nebo se mylim?
Nechci stranku stahovat a pak znovu uploadovat, jen ji vyeditovat.
Predem 100x dekuji za radu.
<HTML>Jde to. Ve správci souborů klikni na příslušný soubor a pak vlevo zvol Edit.</HTML>
FTP funguje i v zahraničí a to někdy dokonce líp než u nás, protože tam už sílu FTP pochopili (na rozdíl od nás) ...
diiky, vubec jsem si nevsiml tech ikon.... mohly by tam byt stabilne a ne jen pri oznaceni souboru.....
Moje stránka www.kogli.web2001.cz nefunguje!:-( Mrkněte se tam a řekněte mi co mám udělat.Já jsem stránku totiž přesměroval na ftp a minulou administraci už zrušili!Co mám dělat?
<HTML>>>Mrkněte se tam a řekněte mi co mám udělat.
Mrk. Některou stránku v kořenovém adresáři pojmenovat index.html (nebo index.htm nebo index.php).</HTML>
No jo ale já už hlavní stránku pojmenoval index.php!Ale koukněte se tam znovu!
Pomozte!Jsem 7mi letej!Stránky byly moc hezké!Ajá bych se div nerozbrečel:-( bééééééééééééééééééééé!
kogli: a to si myslíš, že když tady budeš každejch 5 minut psát přiblblej příspěvek, tak že ti někdo poradí?
Spíš by tě měli moderátoři vyrazit za spamování!

K tématu: umíš číst? Pokud jo, tak si přečti, co tam máš za chybu a prav si jí...
No jo, pasová kontrola!Ale co já s tim?A navíc je mi 7 víš!
Pasová kontrola? Sákryš, já mám pas už 2 roky propadlej!
Takže jak vidím, tak číst neumíš.
Není tam "Pasová kontrola", ale "Parse error".

Parse error: parse error, expecting `T_STRING' or `T_VARIABLE' or `T_NUM_STRING' in /3w/web2001.cz/k/kogli/index.php on line 92
znamená
Chyba parsování: očekáván `T_STRING' nebo `T_VARIABLE' nebo `T_NUM_STRING' v /3w/web2001.cz/k/kogli/index.php na řádku 92

Pokud PHP aspoň trošku rozumíš, tak už víš co s tím a opravíš si to, pokud ne, tak se do toho ani nepouštěj ...
BTW: to, že je ti 7 nebo co, mě vůbec, ale vůbec nezajímá. Pro mě je to pouze chabá výmluva!
A jak mám prosímtě udělat FTP?
FTP: 2 vajčka, 10dkg mouky, 5dkg moučkového cukru, 2dkg drcených buráků, zamícháš, našleháš ve vodní lázni, a máš FTP.

Na blbou otázku blbá odpověď. Prohledej tady fórum, nebo faq.webzdarma.cz, a pak se teprv ptej.
Mike: =D
Nebuď zlej na malý děti! =D

kogli: FTP dělat nemusíš, FTP je už hotový (viz. http://cs.wikipedia.org/wiki/File_Transfer_Protocol).
Ujasni si, co chceš a potom polož zprávnou otázku, nebo ti budou chodit odpovědi jako třeba od Mika (mimochodem taky jsem chtěl přispět podobným tónem, ale Mike byl bohužel rychlejší)

BTW: pomůžeme, jen pokud vidíme dostatek vlastní iniciativy se něco přiučit, nebo to nějak vyřešit sám. ZÁSADNĚ nedáváme celé hotové kódy, neladíme cizí výtvory, pouze v nich hledáme chyby, nebo se snažíme autora navést na správnou cestu...
Koukněte se sem: http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=45323&t=45323 Tam je moje fórum a potřebuju poradit!
Potřebuji stránky na WZ přesměrovat na IC, jak na to prosím?
Odpovědi prosím do mého fóra!

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata