Problém

Dobrý den, ačkoliv mi nešli zaaktualizovat ttiulní strany ( index) byl jsem nucen ho smazat a chtěl jsem ho tam opět nahrát, sice se mi ukáže že jsem soubor nahrál ale nikde tam není vidět a stránky jsou tudíž nefukční ačkoliv mi to píše ( teda píše to všem) že index chybí a tak se nikomu neooobrazí to co se má zoobrazit mohu požádat o radu, myslím že kapacitu stránek mám ještě dostačující aby se mi tam vešel jeden index !předem děkuji za odpověd, už jsem bezradný fakt už nevím jak to sem kopnout, zkoušel jsem to přenahrát abych mohl zaaktualizovat první stranu .. po dvou měsicích mě došla trpělivost a tak jsme ho smazal a nahrátzpět je již nemožné..poraďte prosím. Děkuji !
<HTML>Zkoušel jsi ftp i správce? Jiný soubor ti tam jde nahrát a po nahrání se i zobrazuje?

A rada pro příště - zkus vymyslet vhodnější název tématu, nějaký problém se totiž řeší prakticky ve všech tématech. A jak by to vypadalo, kdyby všechna témata měla název "Problém".</HTML>
» picmen: 403 nepovolený přístup: takže - není chyba v case-sensitive názvu? Pokud tam soubor fyzicky opravdu je, a jmenuje se správě, musí se zobrazit - zkus index nahrát přes FTP (viz Thalia) Po pravdě, z Tvého příspěvku jsem moc nepochopil, v čem je problém - chybí index, nebo je soubor poškozený? Nemáš překročenou kapacitu?