Problém s reklamou WZ

Na našem sportovním webu mi už jednou moderátor nastavil rekl. lištu bez rekl. banneru (100mb), a najednou zničehonic po jedné z mnoha aktualizací mi tam ten rekl. banner skočil znova! Chtěl bych ho opět odstranit a poprosit o odůvodnění proč se tak stalo. Díky za ochotu.
Odůvodnění? No robot asi špatně zderivoval funkci sin^2(x) a omylem tam banner vložil.... Pokud ho vypnutý, tak ho prostě smaž. Asi se stala chyba.
Díky za radu, ale v nastavení banner vypnout nelze. A pokud smažu kód vkládaného rekl. banneru, tak tam vždy skočí automaticky znova.
Ano, v nastavení banner vypnout nelze.

Pokud ti ho moderátor mks už vypnul, a najednou se ti vkládá znovu, vypadá to opravdu na chybičku robota... Myslím, že prozatím to nelze řešit jinak, než vyčkat... Vyhradil bych si proto zatím na indexu nějaké místo (například div někde dole) kam by se reklama vložila, aniž by to příliž zasahovalo do designu...

Adekvátně ti asi poradit nedokážu, takže ti asi nezbývá, než to prostě zkoušet. A jelikož nejsi jediný, u koho se tento problém vyskytnul, tak nevím, zda-li pomůže mail na podporu...

PS.: promiň za moji první odpověď :-)
Mám tu jeden problém.
www.cyber-soldiers.xf.cz
Reklama se mi zobrazuje nahoře ale to mi nevadí ale pak jí mám ještě v Headeru (logo s nápisem Cyber Soldiers)
Prosím o radu děkuji