doména

Jak mám udělat třeba jako mají na www.testy.mysteria.cz že tam pak nemají to mysteria? Co mám zadat při registraci?
kup si domenu
a když to zaplatim tak mi teda zmizí reklama?
kdyz si zaplatis i hosting tak to bude bez reklam
a to bude někde v administraci, nebo ty reklamy prostě samy zmizej?
Webzdarma poskytuje pouze free-hosting. Pokud chceš vlastní doménu, musíš se podívat po jiném hostingu. Reklamy tam samozřejmě žádné nebudou, bude tě to ale něco stát.

Z hlavy si teď vzpomenu akorát na profitux.cz nebo pipni.cz.
watchick: pokud si kopíš doménu, tak budeš na rok vlastnit adresu http://neco.cz. Pokud si jí budeš platit každý rok, budeš jí mít natrvalo.
Pokud si koupíš i hosting (místo na disku počítače připojeného k internetu), budeš moci své stránky zobrazovat bez reklamy. Laicky řečeno budeš platit za doménu a za prostor na disku cizího počítače, takže reklamu po tobě nikdo chtít nebude. Pokud za todle platit nebudeš, budeš mít doménu třetího řídu (třeba neco.wz.cz) a budeš muset zobrazovat reklamu. Dneska není zadarmo nic ;)
http://www.hostingy.cz/
Jen moje zkušenosti. pipni.cz NIKDY. Nedávno jsem odtamtud stáhl jednu doménu. Je to tam hrůza. Samé výpadky, dochází místo na disku, adminy to vůbec nezajímá. Jen si pročtěte jejich fórum.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata